Příspěvky uživatele - 162.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Réva na fasádě, 6.4.2009
Na fasádě se bude révě dařit, stěna se přes den vyhřeje a v noci pak "topí". Sám mám na stěně pod převisem střechy Perletu a téměř netrpí chorobami ani mrazem, přestože je na mráz a choroby jinak velmi citlivá. Nevím co myslíte plochou,... celý příspěvek >
vosí hnízdo v pokojíčku, 3.9.2006
Lenko, jestli se vosy do pokojíčku ještě neprokousaly, tak to co nevidět přijde! Měli jsme stejný problém. Když jsem viděl, že už začíná  něco prosakovat skrz, přišrouboval jsem na dané místo dostatečně velkou plastovou destičku a zavolal... celý příspěvek >
Zbavení domácnosti mušek, 3.9.2006
Já se tedy musím slunečnic zastat. Používáme je již druhým rokem a jsme s nimi spokojeni. Nevyhubí hned všechny mouchy, ale velmi podstatně sníží jejich počet. Každý večer je musíme zametat. To asi všechny smíchem nepopraskaly. Samozřejmě  při... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika