Příspěvky uživatele - 76.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kvalita trávníku, 30.4.2008
Co přesně zanmená "zvláštní technické zařízení"?
Pampelišky, jetel, houby, 30.4.2008
Nebo vy jste snad jako malá nikdy nedostala žihadlo? A ublížilo vám to?
Nejsem Stanislav, a nebyl to útok. Vždyť jedno žihadlo ho nezabije a aspoň to víckrát dělat nebude.
No pokud je to batole tak si ho máte hlídat. Ale aspoň si bude pamatovat, že včely má nechat na pokoji.
miculko, on to asi myslel jinak...
Hm, a nebylo by mnohem cyhtřejší vysvětlit jim že na včely se nešlape a nelhat jim takový nesmysly že si musí hrát jen na dece? To se nedivte že vám nevěří když si vymýšlíte.
To by mě zajímalo co všichni děláte že po vás ty včely tolik jdou. Vždyť to neni jen tak, přimět včelu aby píchla.
Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008
Ale vždyť i to je rada. Rada ať nehledají problémy tam kde nejsou.
Selektivní herbicidy, 29.4.2008
Počkat, čemu říkáte pýr? Já myslel že to je druh trávy.
Chilli papričky - pěstování v květníku, 29.4.2008
paprika je trvalka, roste celý rok
Proč tam kde chodíte bosi? Ono se tam jinak nedá chodit? Já tam chodim a ještě mě neukously.
Ne nedostal. Ale i kdybych dostal tak kvůli tomu nebudu likvidovat pampelišky. Stejně kvetou stromy atd.
Roundap, 29.4.2008
Roundup oproti zde rozšířenému mýtu rozhodně není snadno biologicky odbouratelný. Poločas rozpadu závisí na počasí a klimatu. V chladnějších oblastech i několik let.
Kvalita trávníku, 28.4.2008
Ono se nesmí zalívat vodou z řeky? Proč?
Pampelišky, jetel, houby, 28.4.2008
Existuje další řešení, pampelišky nechat a je to. Čemu vadí?
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika