|
Příspěvky uživatele - 76.122
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kvalita trávníku, 30.4.2008 Co přesně zanmená "zvláštní technické zařízení"? |  | Pampelišky, jetel, houby, 30.4.2008 Nebo vy jste snad jako malá nikdy nedostala žihadlo? A ublížilo vám to? |  |
|  | Pampelišky, jetel, houby, 30.4.2008 Nejsem Stanislav, a nebyl to útok. Vždyť jedno žihadlo ho nezabije a aspoň to víckrát dělat nebude. |  | Pampelišky, jetel, houby, 30.4.2008 No pokud je to batole tak si ho máte hlídat. Ale aspoň si bude pamatovat, že včely má nechat na pokoji. |  | Pampelišky, jetel, houby, 30.4.2008 miculko, on to asi myslel jinak... |  | Pampelišky, jetel, houby, 30.4.2008 Hm, a nebylo by mnohem cyhtřejší vysvětlit jim že na včely se nešlape a nelhat jim takový nesmysly že si musí hrát jen na dece? To se nedivte že vám nevěří když si vymýšlíte. |  | Pampelišky, jetel, houby, 30.4.2008 To by mě zajímalo co všichni děláte že po vás ty včely tolik jdou. Vždyť to neni jen tak, přimět včelu aby píchla. |  | Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008 Ale vždyť i to je rada. Rada ať nehledají problémy tam kde nejsou. |  | Selektivní herbicidy, 29.4.2008 Počkat, čemu říkáte pýr? Já myslel že to je druh trávy. |  | Chilli papričky - pěstování v květníku, 29.4.2008 paprika je trvalka, roste celý rok |  |
|  | Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008 Proč tam kde chodíte bosi? Ono se tam jinak nedá chodit? Já tam chodim a ještě mě neukously. |  | Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008 Ne nedostal. Ale i kdybych dostal tak kvůli tomu nebudu likvidovat pampelišky. Stejně kvetou stromy atd. |  | Roundap, 29.4.2008 Roundup oproti zde rozšířenému mýtu rozhodně není snadno biologicky odbouratelný. Poločas rozpadu závisí na počasí a klimatu. V chladnějších oblastech i několik let. |  | Kvalita trávníku, 28.4.2008 Ono se nesmí zalívat vodou z řeky? Proč? |  | Pampelišky, jetel, houby, 28.4.2008 Existuje další řešení, pampelišky nechat a je to. Čemu vadí? |  |
 |
|
|
|