|
Příspěvky uživatele - 76.122
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roundap, 3.5.2008 Poločas rozpadu až půl roku udává i samo Monsanto. Někdo udává i víc. Co tady tedy plácam? |  | Jak se zbavit mechu, 2.5.2008 Nikdy jsem neviděl že by mech zničil trávu. Než jste začal, tak tam rostla? Tak zkuste přemýšlet proč už neroste... |  |
|  | Řasožrout - test, 2.5.2008 Našel jsem pomocí google tenhle popis:
Jedinečný přírodní produkt, co se týká struktury – rovnoměrné rozložení vysoko-disperzních krystalických silikátních částic v amorfní uhlíkové matrici. Jedná se o 60-70-timocný uhlík ve... celý příspěvek > |  | Starý ořech a smrk u zdi, problém se sousedem, 2.5.2008 No nevím, ale myslim si že je dost velká pravděpodobnost že se zákony budou lišit. |  | Pampelišky, jetel, houby, 2.5.2008 Mílo, já si nic nepletu. Jen nevím proč sem taháte infekce, když se tu bavíme o alergii. |  | Sršně - jak na ně?, 2.5.2008 Sršně láká světlo. Pokud v noci svítíte, nechte zavřeno. To je ostatně dobré i kvůli ostatnímu hmyzu. |  | Sršně - jak na ně?, 2.5.2008 Ale samozřejmě že mají žihadla. |  | Pampelišky, jetel, houby, 2.5.2008 No vždyť jste to napsala vy sama! |  | Pampelišky, jetel, houby, 2.5.2008 No, takže jste měla zánět, ne alergii. |  | Určení plevel podle obrázku, 1.5.2008 Aha, asi neumim číst |  |
|  | Pampelišky, jetel, houby, 1.5.2008 Jo vy myslíte s tima bratrama? Co je na tom hrubýho, to jsem myslel naprosto vážně. Nic není na sto procent, to je fakt. Na rakovinu může umřít i člověk co žije naprosto zdravě a ten co kouří celej život nemusí. A stejně tak alergii může dostat i ten... celý příspěvek > |  | Pampelišky, jetel, houby, 1.5.2008 Asi si mě zase s někým pletete, já sem žádné vtípky nepíšu. |  | Určení plevel podle obrázku, 1.5.2008 Pro který rostliny to tak funugje? Pampelišky amjí taky dlouhý kořeny, je to stejný? |  | mravenci v zahrade, 1.5.2008 Mravenci a kedlubny? Jo něco sladkýho jo, ale kedlubny? To jsou asi nějaký divný mravenci. Nežerou vám to spíš slimáci? Ty nesnáší sůl, takže jste tím možná vyhnal je. |  | Pampelišky, jetel, houby, 1.5.2008 Danielo, tím jsem chtěl říct že to asi nebylo jen vosí bodnutí. Na vosí bodnutí už z principu takový lék nemůže zabrat. |  |
 |
|
|
|