Příspěvky uživatele - 76.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roundap, 3.5.2008
Poločas rozpadu až půl roku udává i samo Monsanto. Někdo udává i víc. Co tady tedy plácam?
Jak se zbavit mechu, 2.5.2008
Nikdy jsem neviděl že by mech zničil trávu. Než jste začal, tak tam rostla? Tak zkuste přemýšlet proč už neroste...
Řasožrout - test, 2.5.2008
Našel jsem pomocí google tenhle popis: Jedinečný přírodní produkt, co se týká struktury – rovnoměrné rozložení vysoko-disperzních krystalických silikátních částic v amorfní uhlíkové matrici. Jedná se o 60-70-timocný uhlík ve... celý příspěvek >
Starý ořech a smrk u zdi, problém se sousedem, 2.5.2008
No nevím, ale myslim si že je dost velká pravděpodobnost že se zákony budou lišit.
Pampelišky, jetel, houby, 2.5.2008
Mílo, já si nic nepletu. Jen nevím proč sem taháte infekce, když se tu bavíme o alergii.
Sršně - jak na ně?, 2.5.2008
Sršně láká světlo. Pokud v noci svítíte, nechte zavřeno. To je ostatně dobré i kvůli ostatnímu hmyzu.
Sršně - jak na ně?, 2.5.2008
Ale samozřejmě že mají žihadla.
No vždyť jste to napsala vy sama!
No, takže jste měla zánět, ne alergii.
Určení plevel podle obrázku, 1.5.2008
Aha, asi neumim číst
Pampelišky, jetel, houby, 1.5.2008
Jo vy myslíte s tima bratrama? Co je na tom hrubýho, to jsem myslel naprosto vážně. Nic není na sto procent, to je fakt. Na rakovinu může umřít i člověk co žije naprosto zdravě a ten co kouří celej život nemusí. A stejně tak alergii může dostat i ten... celý příspěvek >
Asi si mě zase s někým pletete, já sem žádné vtípky nepíšu.
Určení plevel podle obrázku, 1.5.2008
Pro který rostliny to tak funugje? Pampelišky amjí taky dlouhý kořeny, je to stejný?
mravenci v zahrade, 1.5.2008
Mravenci a kedlubny? Jo něco sladkýho jo, ale kedlubny? To jsou asi nějaký divný mravenci. Nežerou vám to spíš slimáci? Ty nesnáší sůl, takže jste tím možná vyhnal je.
Danielo, tím jsem chtěl říct že to asi nebylo jen vosí bodnutí. Na vosí bodnutí už z principu takový lék nemůže zabrat.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika