|
Laskavec ocasatý, 11.5.2008 Výsadbu? Snad výsev ne? Ano, je. |
 |
Sazenice paprik - odspodu žloutnou listy, 9.5.2008 V čem to je zasazené? |
 |
|
 |
Jak poznám, že pršelo?, 9.5.2008 Tak jsem se podíval a i na té stránce jsou radarová data. Co plašíte? |
 |
Jak poznám, že pršelo?, 9.5.2008 *google earth
ještě adresa earth.google.com (je i česká verze) |
 |
Jak poznám, že pršelo?, 9.5.2008 goegle earth má radarové snímky, tam si myslím že nehrozí že by déšť nezachytily. |
 |
Bernské růžové - neplodí, 8.5.2008 Pane vysloužile, co takhle si radši ověřit svoje informace než poradíte tak poměrně drastické opatření? |
 |
Bernské růžové - neplodí, 8.5.2008 Podle tohoto článku je střídavá plodnost normální:
http://www.boskovicko.cz/cislo.phtml?iss_id=219#art_7300 |
 |
Jak poznám, že pršelo?, 8.5.2008 google earth |
 |
Co teď s kadeřavostí?, 8.5.2008 V tom případě vám je tam nosí ti mravenci. Oni je totiž roznáší po rostlinách a potom z nich dojí medovici... |
 |
hnojení broskvoní, 7.5.2008 aha, vlastně děleno 8%, to dá opravdu 14 kg... |
 |
|
 |
hnojení broskvoní, 7.5.2008 Máte to správně spočítané? Zkusil jsem to přepočítat a vyšlo mi zhruba 1kg N na ar. |
 |
hnojení broskvoní, 7.5.2008 Tak to jo, já se v těch jejich jednotkách moc neorientuju, snad jen trochu palce... |
 |
hnojení broskvoní, 7.5.2008 Třeba tady se ale píše že to v podstatě nemá smysl:
www.goodfruit.com/link/May1-99/special8.html |
 |
hnojení broskvoní, 7.5.2008 Podle mě nějakej ten fosfora draslík navíc nemůžou bejt na škodu, spíš naopak. |
 |
Chemie na zahradě, 6.5.2008 Podle mě jsou to lidi z města. Jakmile jim tam vyroste nebo leze něco co nezasadili, tak hned panikaří a stříkají jedy. Věřim že spousta z nich je schopná i takových věcí jako vyvražďování berušek a podobně. |
 |