|
Pěstování rajčat a mochyně peruánské u sebe, 26.5.2008 Jsou příbuzné, ale to přece neznamená že se můžou křížit.
Žádné křížení nemůže ovlivnit letošní plody. Pokud vám někdo něco takovýho tvrdí, moc bych mu nevěřil ani v jiných věcech. Pokud někdo měl hnusný plody, nemohlo za to křížení.
Papriky jsou... celý příspěvek > |
 |
kvetení ořešáku, 26.5.2008 Na ořešák je pořád ještě čas, tomu to může trvat i deset a víc let. |
 |
|
 |
neplodící ořešák starý 5 let, 26.5.2008 Vydržte, on plodit začne. Je to normální, ořešák prostě neplodí hned. |
 |
Pěstování rajčat a mochyně peruánské u sebe, 25.5.2008 Jak by se to mohlo zkřížit? |
 |
Pecovani yuccy, 25.5.2008 Yuk je hodně druhů. Některý dokážou i u nás bez problémů přezimovat. |
 |
rada - uschnutí břízy, 25.5.2008 A kromě toho co vám napsal už ten přede mnou, tazatel žádal o radu jak spáchat trestný čin a v takovém případě by odpověď byla napomáhání k trestnému činu. |
 |
rozdíl mezi chilli papričkou a feferonkou, 24.5.2008 Já tam vidim jen mletou. |
 |
Mšice, 23.5.2008 Pokud ta vajíčka nemají nožičky tak to mšice určitě nejsou. |
 |
Kadeřavost broskve - co s tím teď?, 22.5.2008 No ono letos by to u nestříkaných stromů znamenalo očesat celý strom...
Nejsem si jistý, fungují napadené listy aspoň trochu? Jestli ano tak by bylo asi lepší je tam nechat dokud nezačnou rost alespoň nějaké zdravé. |
 |
minikivy - poradit, 22.5.2008 Jako minikiwi se obvykle označujou A. arguta nebo A. kolomikta. Deliciosa je normální "velké" kiwi, i to co koupíte v ovoci je A. deliciosa. |
 |
|
 |
minikivy - poradit, 22.5.2008 Odrůdy stejně české jméno nemají. Pokud to máte tak to sem napište. |
 |
minikivy - poradit, 22.5.2008 No jo, já vim, tak moje rada zní: zkusit zjistit co je to zač. A jak tak koukam na nadpis, deliciosa není minikiwi. |
 |
minikivy - poradit, 22.5.2008 Minulý pisatel to vyřešil tak, že si tipnul. Pokdu si tipnul špatně, možná za pár let zjistíte, že máte odrůdu která potřebuje opylit, nebo samce. |
 |
minikivy - poradit, 22.5.2008 Nevím co čekáte. Křišťálovou kouli tu asi nikdo nemá. |
 |
ptačinec je skvělý salát, 22.5.2008 Proč by se měl někdo trápit sázením vojtěšky, když tu samou službu udělá to co tam už roste? |
 |