|
Kdepak jsou včely?, 5.6.2008 Luštěniny opylení potřebujou, ale jsou i jiný včely než ty domácí a jiný opylovači, no a vlastně amerika austrálie, tam včely snad ani nežijou. Takže jakýpak vymírání lidstva. |
 |
Kdepak jsou včely?, 5.6.2008 Problém je že to neřekl. |
 |
|
 |
Kdepak jsou včely?, 4.6.2008  To co Einstein řekl a napsal je určitě velice dobře zdokumentované a dá se to dohledat. Kdyby to řekl, někde by to bylo "oficiálně"
Ověřovat? Není třeba, předtím než je člověk rozšířil tak taky všechno rostlo kvetlo a žilo. |
 |
pýr v okrasném trávníku, 4.6.2008 A co se vám nelíbí? Tazatel je ... co na zahradu leje ani neví co, jen dobře že mu někdo vynadal. |
 |
"řidičák" na chemii, 4.6.2008 Jak říkám, zavést "řidičák" na zahradní chemii... |
 |
Kdepak jsou včely?, 4.6.2008 Děte s tim Einstenem už někam. Vy včelaři to furt vomíláte, přitom nikdy nic takovýho neřek. |
 |
Ginko biloba Pendula nebo Horizontalis, 3.6.2008 Proč by roubovanec neměl dál růst? |
 |
Borůvka - chybí zinek (světné listy s tmavým žilkováním), 3.6.2008 To může mít řadu příčin, u borůvky bych tipoval moc zásaditou půdu. |
 |
Trnky - nemoc, 2.6.2008 https://www.zahrada.cz/forum/slivone/svestka-skudce-ale-jaky-65425/
www.zahrada.cz/forum/skudci/vyrustky-na-listech-svestky-62658/ |
 |
Trnky - nemoc, 2.6.2008 Způsobují to roztoči žijící v listech. Už se to tu řešilo myslim u švestek. Zkuste to najít byla tam i rada co na to. |
 |
|
 |
dotaz k melounu, 1.6.2008 1. Neštvěte mě, já jsem po takových radách svoje melouny dvakrát utopil. Meloun (pokud se tedy bavíme o vodním melounu) je původem z Kalahari, je tedy původem z polopouště až pouště. Přelití způsobuje náchylnost na choroby, vadnutí a v krajním... celý příspěvek > |
 |
Kiwi, 1.6.2008 Opravdu existují samosprašné hybrydy jak deliciosy tak arguty. Prý plodí mnohem míň, bylo mi doporučeno koupit radši pár. |
 |
Kadeřavost broskve - co s tím teď?, 31.5.2008 kadeřavost je způsobená houbou, která nesnáší teplo. (tuším že jsem kdysi četl že nad 25°neroste a nad 30° pro ní znamená definitivní konec) |
 |
Výpočty postrekovej kvapaliny - stanovenie plochy, 30.5.2008 Co za škůdce vás tak trápí? |
 |
Výmladky švestek po celém sadu, 30.5.2008 Čim dýl čtu tohle fórum, tim víc jsem pro prodej zahradních chemikálií jen na nějakej průkaz. |
 |