Příspěvky uživatele - 76.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdepak jsou včely?, 5.6.2008
Luštěniny opylení potřebujou, ale jsou i jiný včely než ty domácí a jiný opylovači, no a vlastně amerika austrálie, tam včely snad ani nežijou. Takže jakýpak vymírání lidstva.
Kdepak jsou včely?, 5.6.2008
Problém je že to neřekl.
Kdepak jsou včely?, 4.6.2008 Obsahuje fotku
To co Einstein řekl a napsal je určitě velice dobře zdokumentované a dá se to dohledat. Kdyby to řekl, někde by to bylo "oficiálně" Ověřovat? Není třeba, předtím než je člověk rozšířil tak taky všechno rostlo kvetlo a žilo.
pýr v okrasném trávníku, 4.6.2008
A co se vám nelíbí? Tazatel je ... co na zahradu leje ani neví co, jen dobře že mu někdo vynadal.
"řidičák" na chemii, 4.6.2008
Jak říkám, zavést "řidičák" na zahradní chemii...
Kdepak jsou včely?, 4.6.2008
Děte s tim Einstenem už někam. Vy včelaři to furt vomíláte, přitom nikdy nic takovýho neřek.
Ginko biloba Pendula nebo Horizontalis, 3.6.2008
Proč by roubovanec neměl dál růst?
Borůvka - chybí zinek (světné listy s tmavým žilkováním), 3.6.2008
To může mít řadu příčin, u borůvky bych tipoval moc zásaditou půdu.
Trnky - nemoc, 2.6.2008
https://www.zahrada.cz/forum/slivone/svestka-skudce-ale-jaky-65425/ www.zahrada.cz/forum/skudci/vyrustky-na-listech-svestky-62658/
Trnky - nemoc, 2.6.2008
Způsobují to roztoči žijící v listech. Už se to tu řešilo myslim u švestek. Zkuste to najít byla tam i rada co na to.
dotaz k melounu, 1.6.2008
1. Neštvěte mě, já jsem po takových radách svoje melouny dvakrát utopil. Meloun (pokud se tedy bavíme o vodním melounu) je původem z Kalahari, je tedy původem z polopouště až pouště. Přelití způsobuje náchylnost na choroby, vadnutí a v krajním... celý příspěvek >
Kiwi, 1.6.2008
Opravdu existují samosprašné hybrydy jak deliciosy tak arguty. Prý plodí mnohem míň, bylo mi doporučeno koupit radši pár.
Kadeřavost broskve - co s tím teď?, 31.5.2008
kadeřavost je způsobená houbou, která nesnáší teplo. (tuším že jsem kdysi četl že nad 25°neroste a nad 30° pro ní znamená definitivní konec)
Výpočty postrekovej kvapaliny - stanovenie plochy, 30.5.2008
Co za škůdce vás tak trápí?
Výmladky švestek po celém sadu, 30.5.2008
Čim dýl čtu tohle fórum, tim víc jsem pro prodej zahradních chemikálií jen na nějakej průkaz.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika