|
Pochlubte se svými altány, 15.9.2008 Opravdu pěkná.A tím že je u zdi a ze svahu tak tam asi ani nefouká. |
 |
Mouchy, 13.9.2008 Dobrý den.Začíná být chladno a mezi okenní rámy a okna se nám začínají stahovat mouchy.Když okno otevřu tak je mám v místnosti.Nejhorší je to pak v zimě když chci umýt okna tak nejdřív musím vysavačem rychle odsát mouchy než se teplem proberou.Nevíte... celý příspěvek > |
 |
|
 |
poraďte strunovou hlavu pro křovinořez Dolmar, 9.9.2008 Na mém Dolmar MS 4010 jsem dlouho bez problémů používal strunovou hlavu SOLO, typ přesně nevím, je z červeného plastu, závit 12x1,5l. Bohužel se mi podařilo při práci narazit do kusu betonu schovaného v trávě, kdy praskla spodní miska v místě kde ji... celý příspěvek > |
 |
Jak pěstovat vodní rostliny, 9.9.2008 Nepatří náhodou vachta mezi chráněné rostliny? |
 |
Motorová pila Husgvarna 266, 8.9.2008 Dobrý den chtěl bych poradit o elektro instalací motorové pily Husgvarna 266 aneb o zaslání schématů.Mám problém nevím kam patří el.kabel od cívek které jsou umistěný pod rotorem zapalování.Kable byly natolik deformováný že nevím kam patří i když... celý příspěvek > |
 |
Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 8.9.2008 Při jaké teplotě sušíte rajčata?Jana |
 |
nakládaná zelenina, 8.9.2008 Dobrý den.Nemáte někdo vyzkoušený recept na naložení zeleniny do soli nebo tuku, atd?Nemám sklep na kořenovou zeleninu a to co vyrostlo jsme přes léto nestihli sníst .Prostě něco co se dá použít pod maso nebo do polévky.Děkuji moc Jana |
 |
kiwi - ůroda, 8.9.2008 Aha.Zase jsem chytřejší .Jana |
 |
plody fíkovníku, 7.9.2008 na googlu je recept na marmeládu.jana |
 |
neznámý keřík, 7.9.2008 Je to bobkovišeň.A je jedovatá.Jana |
 |
|
 |
Ruj vlasatá, 7.9.2008 Dobrý den.Zajímalo by mne jaké roční přírůstky má růj vlasatá a hlohyně šarlatová.Máte je někdo?Děkuji Jana |
 |
Růže - řízky, 5.9.2008 Je začátek září tak to snad ještě zakoření.Ten květ mám ustřihnout?Nemám s růžemi žádné zkušenosti.Jana |
 |
Růže - řízky, 4.9.2008 Zdravím.Kdy se prosím vás stříhají a sadí řízky růží?Našla jsem planou šípkovou s plnými květy.Moc hezkou a chtěla bych ji na zahrádku.Děkuji Jana |
 |
Dýně - nemoc?, 4.9.2008 Tak to by vám mohl můj soused jen závidět Jana |
 |
Jak poznám sypavku?, 4.9.2008 Vypadá to že se dál nevyvíjí.Ale zajímalo by mě co to je.Nejdřív to bylo na jedné borovici a ted ne druhé. |
 |