Příspěvky uživatele - 54.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
křeček polní, 12.5.2008
Dobrý den, no hezký, hezký... chci jen reagovat na to, že jestli pan Vysloužil neslyšel o křečkovi na zahradě, tak má veliké štěstí a vlastně všichni, kdo jej nemají! A jestli jsou vzácní, to nevím, jelikož u nás kolem jich jsou mraky. Každý den... celý příspěvek >
Vadnutí letorostů, 6.5.2008
Dobrý den, nejsem si jistý, ale zřejmě to samé sleduji na dva roky staré broskvoni odrůdy Redhaven. Po odkvětu usychající větvičky, jakoby spálené a v těchto místech vyskytující se klejotok. Pár metrů od ní roste sterší, napadená višeň a umírající... celý příspěvek >
Rezistentní jabloně - lze tvarovat do stěn?, 26.10.2007
Pro pana Milana Boštičku - chci založit ovocnou stěnu z jabloní Rubín a Golden. Jsem naprostý amatér. Jaká je vzdálenost mezi stromky, uvažuji o Italské palmetě tažené po lankách. Potom vzdálenost mezi lanky a prvního lanka. Nějaké hlavní zásady... celý příspěvek >
Plodnost kamčatské borůvky, 15.5.2007
Ja jsem teda taky z Hane, i kdyz ne od jakziva a vcera jsem sazela 2 rostlinky kamcatske boruvky od p. Chovance, mam je nejak hnojit??
Rekordní uroda melounu v Praze, 14.3.2007
Dobry den, letos se chystam coby zahradnik zacatecnik na pestovani melounu, vodniho i cukroveho. Policko mam z podzimu pohnojeno chlevskym hnojem, dle ruznych informaci posbiranych na netu bych chtela jeste pod rostliny dat konsky hnuj, ale nikde se... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika