|
Příspěvky uživatele - 169.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký olej na mazani retezu do pily?, 18.8.2008 Zapomněl jsem napsat že LČR platí firmám za těžbu, přiblížení a manipulaci 360 kč za 1m3.Tolik pro doplnění, omlouvám se za chybu. |  | Jaký olej na mazani retezu do pily?, 18.8.2008 S prací v lese jsem skončil už před dvěma lety.V roce 1995 když jsem začínal, firmy platily v mýtní těžbě cca 100 kč za 1m3 dřeva.Před dvěma lety když jsem to vzdal tak byla cena 90 kč, kde je inflace, cena benzínu, cena pil, cena náhradních dílů?V... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký olej na mazani retezu do pily?, 18.8.2008 Dřevorubci by ekologický olej používali ale to by nesměl být tak zlodějsky drahý a při těch mizerných cenách/díky cenové politice LČR/ co jim firmy za těžbu platí by vydělávali jen na tento ekoolej, který akorát ničí řeznou část motorové... celý příspěvek > |  |
|
|
|