|
Příspěvky uživatele - 88.205
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hryzec polní / vodní, 27.12.2009 Prosím Vás, proč jste používal ultrazvukový odpuzovač proti hryzcům? to je přece nesmysl. |  | Hryzec polní / vodní, 10.12.2009 Dobrý den,
mrkněte se na elektronické odpuzovače, předpokládám, že odpuzovač by mohl Váš problém s hryzcem vyřešit. |  |
|  | Solarni odpuzovac krtku, 19.11.2009 Koupil jsem bateriový odpuzovač krtků, a s tím jsem spokojený, Značku tady uvádět nebudu kvůli reklamě, ale byl od Českého výrobce |  | Jak na krtky, hraboše a hryzce?, 14.11.2009 Deramax-Cvrček mám vyzkoušený, sice prý nefunguje všude na 100%, ale u nás naštěstí ano |  | solarni odpuzovac krtku, 16.8.2008 S odpuzovače Deramax nemám problémy, plochu 1000m čtverečných jak uvádí mi to asi nezvládá ale do 20 metrů od odpuzovače není po krtkovi ani památky |  | solarni odpuzovac krtku, 16.8.2008 Solární jsou na nic, aby solární odpuzovač fungoval stejně jako bateriový musel by mít solární panel velikosti tak asi formát A4 |  |
|
|
|