Příspěvky uživatele - 100.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
hruškový semenáč nebo kdoule, 3.4.2008
Je to tak, jak píše pan Zavřel. Máte-li malou zahrádku v dobré poloze a s kvalitní půdou, pravidelně obdělávanou a hnojenou, nebojte se kdouloně pod hrušky ani Coltu či Gisely pod třešně.    V horších podmínkách, vyšší poloze a zatravněné... celý příspěvek >
Poraďte o roubování meruňky, 3.4.2008
Tož rouby se obvykle neberou z čerstvě zasazeného stromku. Těch pár výhonů odstřižených z většího stromku v zimě dřevině jistě neublíží. Nakonec ani tomu mladému. Jistě, za vegetace se rány hojí lépe, ale rouby jsou jednoleté,  takže žádný... celý příspěvek >
Třešeň Summit - řez, 3.4.2008
Korunu založte tam, kde potřebujete. Dva souběžné výhony každopádně nenechávejte.
Roubování, 3.4.2008
Tak jako s panem Vítkem často polemizuji, tentokrát jsem chtěl říci něco podobného. Asi jsem v životě narouboval sotva desetinu toho, co pan Boštička, a to se považuji za vcelku zkušeného. Možná proto považuji štěpování za jakýsi obřad. K tomu patří... celý příspěvek >
Strihani svestky, 3.4.2008
V podstatě každý strom lze pěstovat v pyramidální i duté koruně - i jiných tvarech, ostatně. Ta dutá má výhodu v lepším oslunění, ale nekopíruje přirozený růst dřeviny. Proto se duité koruny doporučují na broskvoně - tam je slunce potřeba a řezat se... celý příspěvek >
Kdy sázet meruňku, 30.3.2008
Chuťově mi vyhovzují v pevném stavu víc broskve, v tekutém meruňky. Bohužel ani jednoho nemám tolik, abych byl v tom soběstačný.    Pravda, od doby, co převládl dlouhý americký řez, není stříhání broskvoní až taková věda.
jak dokyselovat pudu boruvkam?, 30.3.2008
Na Orlí je velká drogerie, kde se prodávají i chemikálie. Jestli Vám ji prodají ve 14 nevím, raději vemte někoho staršího.
Očkování broskvoní, 30.3.2008
Vegetativní pupen vyraší a poroste. Květy patrně odpadnou.
vyklíči do výšky a zlomí sa, 29.3.2008
Může to být přelitím nebo krčkovými chorobami z nedesinfikované zeminy.
Kdy sázet meruňku, 29.3.2008
Řekl bych, že sázení, ošetřování a řez broskvoní patří mezi ovocnými dřevinami k nejnáročnějším. Ve starých zahradách roste plno meruněk, na které již roky nikdo nesáhl a mnoho let vesele plodí krásné ovoce.. U broskví si to neumím představit.... celý příspěvek >
Červenohnědý povlak na větvích?, 29.3.2008
To sice mohou, ale tolik svilušek, aby vajíčka vytvořily souvislý rezavý povlak asi na jabloních nebude. Tipnul bych na nějaké nižší rostliny - sinice, řasy, lišejník.
Nové kroucené stromy foto, 28.3.2008
Začal jsem pozorovat stromy u silnice. Mnoho jich má stejně skroucené kmeny (třeba mezi M. Trnávkou a Rozstáním každý druhý).
Sršně - jak na ně?, 24.3.2008
Sršně hnízdící  v příbytku bych rovněž nesnesl. Ale pokud se rozhodnete hubit vše, co nalákáte na světlo do otevřené světnice, pak Vám nebude stačit ani menší letadlo plné yperitu...
Roubování třešně, 24.3.2008
Viděl jsem na vlastní oči v televizi zprávu, kterak dělník natírající okna v 5. patře spadnul i s utrženou plošinou. Nic se mu nestalo, ale následovat jej nehodlám.
Jakou odrůdu?, 23.3.2008
To si netroufám radit. S většinou odrůd osobní zkušenost nemám.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika