Příspěvky uživatele - 76.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zelené hnojení, 3.9.2008
Hlavně luštěniny. (hrášek, fazole, sója, čočka, jetel, atd.) Některé můžete pěstovat i zároveň s hlavními rostlinami, nemusíte čekat na konec roku. Dají se i koupit kmeny symbiotických bakterií, které by údajně měly být výkonnější než ty divoké.
čím hnojit na podzim?, 2.9.2008
Já slyšel přesně naopak.
Kosatce - opylují se?, 2.9.2008
Pokud pěstujete ze semen tak ano. Pokud ne tak ne.
Jak se zbavit včel?, 2.9.2008
Tak jsem se asi moc neplet, když jsem se tu jednou ze srandy ptal kdy začnou lidi hubit i včely. Některý lidi to fakt nemají v hlavě v pořádku.
Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 1.9.2008
Uvádí docela vysokou odolnost, jestli jsou ty údaje správný tak nebude potřebovat ani přikrýt. (kromě vyšších poloh) Ale jako jinde bude záležet i na kultivaru. http://davesgarden.com/guides/pf/go/982/ http://www.floridata.com/ref/H/hibisc_m.cfm
Konopí, 1.9.2008
To těžko, to bych se šel radši sjet pivem.
Konopí, 1.9.2008
Nemyslím si. Je to dost podstatnej rozdíl.
Konopí, 1.9.2008
na "smažení", fetování, atd.
v jakém stadiu máte melouny?, 31.8.2008
Nijak, nechte to na jaro.
postupné dozrávání sklizených rajčat, 29.8.2008
A co použít květináč?
Konopí, 29.8.2008
Ano, ale THC se na to použít nedá. A jestli tvrdíte že ano tak se večer asi půjdu sjet pivem a rumem.
Konopí, 29.8.2008
Aha, ale na to se konopí pokud vim použít nedá.
Sršně - jak na ně?, 27.8.2008
Tak tohle už opravdu nechápu, lákat sršně abyste je mohla zabíjet? To vážně nechápu co jste z toho měla.
Konopí, 27.8.2008