|
Příspěvky uživatele - 158.206
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Řasy v jezírku, 15.4.2008 Jak asi myslíte, že funguje uhelná drť - zcela jistě na chemické bázi. Tady přeci logicky hrozí daleko větší riziko - neznáte ani chemický obsah, ani koncentraci louhujících látek do jezírka. Ať jsou chemické přípravky jakékoli a moc je nemiluji,... celý příspěvek > |  | rybník, 12.4.2008 řešení na zakalenou neprůhlednou vodu je několik, záleží, jakou cestou řešení se vydáte, a jaký je důvod toho zakalení. Výsledkem pak může být odtranění problému pomocí technologie (nějaký druh fitlrace, UV) chemie (u mě ne moc oblíbená, i když často... celý příspěvek > |  |
|  | Jezírko - filtrace, 12.4.2008 Nemám přímou zkušenost s Vortexem (ne proto, že by byl špatný, ale OASE ho nedělá ) Pokud se lepšího prokysličení vody týče, umístil bych masivní vzduchování na komoře s kartáči - tam bude po mém soudu nejúčinnější. Pochopli jsme to tak, že z... celý příspěvek > |  | Jezírko - filtrace, 11.4.2008 Teď máte gravitační typ filtrace? |  | Řasy v jezírku, 10.4.2008 Fitlraci jste už zapnuli? |  | plastové jezírko, 9.4.2008 Souhlasím s výše uvedneným, v menších plastových nádržích je přezimování rybek obtížné a problematické, navzdory letošní mírné zimě mi tři karasové, co jsem ěml v 750 litrové nádrži, nevydrželi. Navzdory permanentnímu vzduchování. |  | Jak správně pěstovat rostliny v jezírku, poraďte prosím, 9.4.2008 Použít zeminu ze zahradká je nesmysl - a nebo pak neskučte, že se Vám v nádrži dělají řasy. většina lidí se snaží živiny z vody odstranit filtracemi - a vy je tam chcete ještě přidávat.
Už vidím tu vodu, kde Vám vylohuje humus pěkně do vody, to budu... celý příspěvek > |  | zakalené jezírko, 5.4.2008 Myslíte, že by jste mohla poslat fotku zákalu? S jezírky s jínovým podložím máme opravdu realtivně malé zkušenosti, třeba to u Vás může být jiné. Uvedený přípravek reguje na všechno jemný ve vodě rozpuštěný kal (ať řasy či zvýřený sediment), měl by... celý příspěvek > |  | zakalené jezírko, 5.4.2008 Zcela jistě to nepomůže, myslím, že zákal se Vám nedělá z kapry kypřeného jílu, ale je "biologického původu" (pokud to vidíte jiank, opravte mne) - pomohla by silnější filtrace, krátkodobě chemie pro zahradní jezírka. |  | Jezírko pro psy, 31.3.2008 Protržení folie jezírka psí tlapou je snad nejčatsější důvod úniku vody, se kterým se setkávám.. Pkud máte takové psi, že jsou v nádrži pečení vaření, doporučuji vyložit jezírko zevnitř alespoň 300g getotextili (alespoň na těch místech, kde očekáváte... celý příspěvek > |  |
|  | Jak správně pěstovat rostliny v jezírku, poraďte prosím, 26.3.2008 Aby Vám rostliny plnili správně "filtrační" funkci, musíte k nim nějka dostat vodu (myšleno stále novou) V našich typových řešeních to zajišťujeme pomocí drenážních trubek, vyvedených do příbřežních (někdo říká regeneračních) zon jezírka. My do... celý příspěvek > |  | Evian Fish, 25.3.2008 Odkud jste? Třeba bych Vám mohl doporučit někoho, koho práci znám a viděl jsem jí nejen na fotkách |  | Zahradní domek - postavit nebo koupit hotový, 25.3.2008 Když máte kam šáhnout, tak jde myslím stavět i úplně zadarmo. Jsem hloupej, že nikam nešahám |  | voda z čističky, 25.3.2008 Mám přímou zkušenost s vypouštěním vody z domovní čistírny do jezírka od jednoho našeho zákazníka - ačkoli jsme dosáhli průzračně čisté vody, nedovedli jsme se zbavit vláknité řasy žádným dlohodobě efektivním způsobem - přikládáme to značnému... celý příspěvek > |  | Zahradní domek - postavit nebo koupit hotový, 25.3.2008 To bych rád viděl - domek za 10000,- |  |
 |
|
|
|