|
Příspěvky uživatele - 92.41
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se řežou silné, težké větve?, 14.8.2008 To mě potěšilo, jsem tomu ráda. Když jsem teď ale přečetla nový dotaz na vás, napadlo mě pořekadlo-komu není rady, tomu není pomoci-. Tak přeju hodně trpělivosti při dalším podrobnějším vysvětlování a dobrou noc. M.R. |  | Jak se řežou silné, težké větve?, 14.8.2008 Máte pravdu, pane J.K., jde jen o to, když tazatel zná teorii, jestli ji správně převádí do praxe, že? M.R. |  |
|  | Jak se řežou silné, težké větve?, 14.8.2008 Postup uvádíte teoreticky celkem správně. Řežte každou větev postupně po částech, aby váha řezané větve nebyla tak veliká. Mělo by to dopadnout dobře. M.R. |  | jako topol, 14.8.2008 Rovněž vyvazuji do stran a ne pouze letorosty, ale i starší tenčí větve. Docela se tak rozložitější koruna dá udělat. Jen to dá trochu víc práce. M.R. |  | Jak se vám líbí mé broskvičky?, 14.8.2008 Náš kokr nám s radostí celou úrodu přenechává. Nedobrovolně se dělíme s vosami, sršni a často i mravenci. Jakmile jeden z nich nějaký měkčí plod napíchne, už se přiživují všichni. M.R. |  | Nakládání paprik, 14.8.2008 Ještě dodatek: umělé sladidlo jsem používala i při zaváření paprik plněných zelím a i červené řepy. Ani zde "pachuť" cítit nebyla. M.R. |  | Nakládání paprik, 14.8.2008 Dobrý večer, už pěkných pár roků okurky nenakládám. Nicméně při nakládání okurek jsem rovněž jako paní Olina používala "cukerin" a nepamatuji se, že by okurky nebo lák měly nějakou "pachuť", naopak byly výborné. M.R. |  |
 |
|
|
|