|
Příspěvky uživatele - 176.227
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
dřevitá pivoňka - zasychání květů, 27.8.2007 Za příspěvky na téma dřevitá pivoňka všem děkuji.
Blanka |  | živý plot, 30.8.2006 Jednoznačně bych radil ptačí zob neopadavý stále zelený - ligustrum compactum - v Číně se pěstuje také jako bonsai - během 3 - 5 let máte plot přes metr vysoký a při správném řezu - musíte jej pouštět po cca 15 - 20 cm docílíte neprůhlednou stěnu, v... celý příspěvek > |  |
|  | dřevitá pivoňka - zasychání květů, 19.7.2006 Mám asi desetiletou dřevitou pivoňku, byla přesazená jako malý keříček ze staré zahrady, původní květ byl zlatohnědý. Když ale konečně vykvetla, tak byl květ fialový, nikdo mi potom nevěřil, že původní barva je zcela jiná. Ale mám jiný problém, vždy... celý příspěvek > |  |
|
|
|