|
Příspěvky uživatele - 7.22
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
mravenci v zahrade, 14.8.2008 marihuana se vyrábí z konopí jeho sušením. |  | Jahody, 3.6.2008 Mám stejný problém jako MICUKO, jahody mám druhým rokem, na tkané folii, mám 20 ti leté zkušenosti s pěstováním jahod, ale tohle se mi ještě nikdy nestalo.Jahody krásně rostly, nasadily velké plody a ve chvíli, kdy začly červenat, tak jedna za druhou... celý příspěvek > |  |
|  | Konopí, 29.4.2008 Chci se zeptat, zda se rostlina má správně sklízet těsně před výkvětem nebo když už začne kvést a jsou tam semena?Protože když už jsou semena, tak se neskutečně množí, jak napadají na zem. Dělám si výbornou mast s přidáním kostivalu zejména na kožní... celý příspěvek > |  | Co je to za strom?, 29.4.2008 Dobrý den, PAVLOVNIE PLSTNATÁ roste též v Zahradní ulici v Plzni. Je obrovská a krásně modře kvete. |  | Co když na jaře neostříhám levanduli?, 24.4.2006 Stříhám ji vždy jen na podzim a roste dobře! |  |
|
|
|