Příspěvky uživatele - 54.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Voskovka, 12.8.2008
Já mám voskovku od roku 1971,nejdřív byla v kruhu na okně a krásně kvetla.Potom byla asi 1O let rozpletená na květinové stěně a bez hlíny v hydroponickém roztoku / to bylo tehdy velmi modní/,byla krásně zelená a veliké listy, ale nekvetla.. teď jí... celý příspěvek >
kdo pozná květinu, 12.8.2008
Je to opravdu gardenia. Před týdnem jsem se vrátila z dovolené a moje máti jí, tak důkladně zalévala, že jí začaly hnědnout listy, tak jsem jí musela ostříhat a doufám, že to přežije. Voní jako jasmín.Ivana
Poznáte ji?, 12.8.2008
Mám jich asi 5 druhů, mám nějaké a mohu poslat. Nasázela jsem je do písčitého kruhu, co nám zbyl po bazenu a jsou moc hezké.Moc sluníčka nemáme, protože jsme v údolí, proto i ten bazen musel pryč, ale bohyškám to svědčí. Ivana Ellmanno.Iva@seznam.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika