|
Příspěvky uživatele - 64.202
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
solarni odpuzovac krtku, 12.8.2008 Na krtky jsou použil obyčejnou petardu. Dal jsem ji zapálenou stranou dolů do vyhrábnutého otvoru a přikryl cihlou a ponechal ji tam i po explozi. Po druhém pokusu to krtek vzdal a odešel k sousedům. Dva roky po té jsem viděl krtince jen u... celý příspěvek > |  | ND na Stihl FS 80 levněji?, 24.7.2008 Zdravím hosta - ten Váš popis je naprosto vyčerpávající. Bohužel asi s reklamací nemám nárok uspět - zvlášť po tak dlouhé době:-((
Ale na ty ND - neoriginální! - byl můj dotaz od počátku postaven. Myslím, že by mnoho lidí potěšilo, že nemusí kupovat... celý příspěvek > |  |
|  | ND na Stihl FS 80 levněji?, 14.7.2008 první zkušenosti s : ABG CG430HB 1,25kW
Tak jsem si to přivezl domů. Je na mne nezvykle těžká - 7,3kg + litr benzinu. Motor je tak silný, že se nezaseknu o drny a v pohodě přeseknu i 2 cm tlusté vysoké trávy. Nekecám - tráva nějak vyrostla a některé... celý příspěvek > |  | Homelite F3055 X MacPac 300 McCulloch X Al-Ko BC 4125, 29.6.2008 Tak první kosení ABG CG430HB je s výsledkem 1*.
Problém s prvním natočením jsem vyřešil koupí lepšího oleje s možností poměru dle návodu 25:1 (olej Stihl pro vysokootáčkové a silně namáhané stroje - litr snad za 300,-) a mašina valí!!! Síla je znát.... celý příspěvek > |  | Homelite F3055 X MacPac 300 McCulloch X Al-Ko BC 4125, 28.6.2008 přesně tak - v návodu je poměr oleje a paliva 1:25. Už jsem to viděl i u jiných strojů, tak jsem se moc nedivil. Jen nevím, jestli tím "oleomacem" jsem nešlápnul vedle. |  | Homelite F3055 X MacPac 300 McCulloch X Al-Ko BC 4125, 28.6.2008 Tak jsem si dnes koupil ABG 430HB. Je dost robustní a zajímavý.
Je tam palivo 1:25, tak jsem to chtěl rovnou vyzkoušet. Mám ale olej z předchozích let jen "oleo-mac", který je na poměr 1:50. Zkusil jsem to matematicky, ale jen to vrčí a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|