Příspěvky uživatele - 245.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rjačata - kroucení listů, 12.8.2008
...Ještě poznámka. Kroucení listů může také způsobovat plíseň bramborová. Je nutné denně prohlížet listy, zda se na nich neobjevují nažloutlé skvrny, které časem hnědnou,  až do šeda, postižené místo zasychá a po čase list opadá. Zjistíte-li... celý příspěvek >
Rjačata - kroucení listů, 12.8.2008
Kroucení listů, aniž by na nich bylo vidět nějaké napadení plísňovými onemocněními, není na závadu a je způsobeno horkem a suchým vzduchem. Proti plísním doporučuji ostříhat dvě až tři patra olistění od země (asi do výšky 30 cm), zálivkou nesmáčet... celý příspěvek >
Povadlé nažloutlé listy, deformace všech plodů - broskvoň, 31.7.2008
Příznaky mi přijdou podobné, jako jsem měl já - viz rubrika světlé listy. Z fotek ale není 100% patrné, zda na listech máte červené tečky, popř. skvrny. Jednalo by se o suchou skvrnitost listů a doporučil bych okamžitě stříkat Baycorem, nebo Delanem.... celý příspěvek >
Řez staré meruňky, 31.7.2008
Paní Simono, ty blumy ořežte na jaře hned, jak vyraší a asi v půli července přihnojte síranem draselným, aby výhony dozrály a neumrzly. I když to vypadá, že s globálním oteplováním se k nám stěhuje subtropické pásmo a Ladovské zimy asi... celý příspěvek >
Řez staré meruňky, 30.7.2008
Nevím, ale já bych do meruňky po sklizni neřezal. Držím se zásady, kterou jsem někde vyčetl, že do peckovin se řeže zásadně v době vegetace, to jest od květu maximálně do sklizně, kvůli omezení klejotoku. Zatím nemám se řezem problém a to jsem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika