|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stihl profi?, 26.10.2008 Dekompresní ventil usnadňuje start, zejména je ceněn fyzicky méně disponovanými jedinci, neboť to není o jednom zatažení při startu studené pily, teplý motor ale již při správné funkci a nastavení startuje na jeden zátah/pokus. Dále je méně zatěžován... celý příspěvek > |  | Stihl profi?, 26.10.2008 Délka lišty je a byla i určitá prodejní strategie, zejména u méně známých levných pil. Není problém vidět na motoru o objemu do cca 40 ccm lištu 45cm. Potom si to porovnáte např. s MS 341 a neznalého napadne, že je to vlastně stejné, tak na co... celý příspěvek > |  |
|  | Stihl profi?, 25.10.2008 Vybral jste MS 341 a HQ 359. Je zde poznámka, zda by nebylo možné uvažovat o HQ 357XP, ale jistě, jenže k HQ 359, která byla ve výběru jsem přiřadil MS341, to potom někdo uvede, zda místo MS 341 by nebyla lepší MS361. Tím se to ale šroubuje stále... celý příspěvek > |  | Stihl profi?, 25.10.2008 K tomu rozhodnutí - profi, nebo farm a jak to je s cenou dílů. Díly na profi pily jsou o něco dražší, ale rozdíl oceníte v těch lepších vlastnostech, nižší hmotnosti, pružnějším motoru a třeba i vyměnitelným hnacím kroužkem - tzv. prstýnkem... celý příspěvek > |  | Technika orby, 25.10.2008 Ještě udělám kotoučový kráječ z většího použitého diamantového kotouče a nemá to chybu. Ten je třeba při zaorávání vysokého zeleného hnojení. |  | Stihl profi?, 25.10.2008 Nejprve je jasné, že profi je o třídu výše, než farm. Kdyby tam nebyl rozdíl, tak by asi nebylo možné pily odlišit nějakými technickými parametry. Každý profesionál, který zkusil farm a potom profi pozná hned, kde je ten rozdíl. Je to vyšší výkon při... celý příspěvek > |  | Husqvarna x Stihl, 24.10.2008 Já bych k tomu měl jen takovou poznámku, neboť se delší dobu nacházím v oblasti příležitostního uživatele a toto je moje velká záliba. Proto se netlačím do skupiny lidí, které tento obor živí. Přesto mi toto připomíná některé moje diskuze tady,... celý příspěvek > |  | Husqvarna 455 Rancher, 24.10.2008 Protože skutečnost je opak, tak jsem opačně odpověděl |  | Pila Güde KS500B, 23.10.2008 Opravdu je to na každém, jak se rozhodne. Teď jsou bazary plné takových pil i plagiátů, které koupili důvěřiví a neznalí. Výkon bych bral s velkou rezervou, neboť i známé značky pil mají při testech problém dostát tomu, co uvádějí v... celý příspěvek > |  | Vyber motorove pily Dolmar, 22.10.2008 Technické parametry najdete na dolmar.de a u daného modelu - details -download vpravo dole. V návodu je stránka s technickými údaji. PS4600S má 2,8Nm a PS5000 má 3,1 resp. 3,2Nm - dle různých relevantních zdrojů. Další možností je... celý příspěvek > |  |
|  | Vyber motorove pily Dolmar, 22.10.2008 Každá z Vámi vybraných profesionálních pil má určitou vyšší vhodnost použití. PS4600S je ideální pila v řezání dřeva, kde převažuje odvětvování, PS 5000 je pila určená až po zpracování středně silného dřeva. Z pohledu volby jedné pily bych volil... celý příspěvek > |  | dolmar ps 420, 22.10.2008 Popisoval jsem několikrát, že je horší přístup k motoru, než u např. PS460/5000. Filtrace je hodně vylepšená, ale opět proti řadě 460/5000 je zanášení filtru o něco vyšší. Jinak opravdu nemám co vytknout, naopak lehký katalyzátor a velmi... celý příspěvek > |  | pila stihl ms 270, 19.10.2008 Čistě teoreticky by zde takové příspěvky neměly dlouho vydržet, hlavně od stejného autora odkazy na prodejce, možná se pletu, fakt je, že můj názor není pro toto podstatný... |  | Kvalita benzinu, 19.10.2008 4 taktní kosy jsou už velmi živé, tady to bude asi v pohodě. Myslím si, že problém je s vysokými otáčkami, neboť běžně silnější 4 takty pracují v nižších otáčkách, navíc mazání - změny polohy stroje jsou u motorových pil snad největší u běžně... celý příspěvek > |  | demontáž spojky, 19.10.2008 Spojku na jakém stroji? |  |
 |
|
|
|