|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pila na manipulaci, 14.11.2008 Máte pravdu, několikrát jsem chtěl skončit, důvody byly různé - od neslušnosti lidí, po čas. Co mě zde drží, je více problematik, které mě vždy zajímaly, neboť dříve nebylo možné si vyměňovat - získávat názory i mít možnost... celý příspěvek > |  | pila solo, 13.11.2008 Tato pila může být provozována i s lištou 38cm, ovšem doporučil bych mít vždy ostrý řetěz a správně snížené omezovací zuby, neboť objem motoru 69ccm potřebuje odpor, aby se nepřetáčel a jel v provozních otáčkách, krátkou lištou... celý příspěvek > |  |
|  | Tuning pily, 13.11.2008  Nejlépe vytuněnou pilu budete mít, když budete používat kvalitní pohonnou směs a budete dodržovat údržbu. Také nezaškodí občas odborně seřídit karburátor. Motor motorové pily je už tak dost vytuněný a výše uvedeným udržíte jeho výkon i spolehlivost... celý příspěvek > |  | Pila na manipulaci, 13.11.2008 Osobně bych na pravidelnou manipulaci takové hmoty volil Dolmar PS7900. Tato pila je vhodná díky nízké hmotnosti 6,3kg i přes vysoký výkon 4,6kW i na univerzální použití ve slabší hmotě. |  | Dolmar PS-420, nebo 420C a proč?, 12.11.2008 Já jsem se neurazil a v podstatě jsem příspěvek použil, jako příklad, že když už se někdo dotazuje, tak by měl vyvinout trochu vlastní snahy a dotaz přesněji specifikovat. Ale je faktem, že mě nikdo nenutí na to reagovat, mohu to jednoduše... celý příspěvek > |  | pila Stihl, 12.11.2008 Nevím, jestli to bylo tím, ale teď už to nevyzkouším. V každém případě je to možnost, teď si vzpomínám, že jsem měnil i hadičku z nádržky a filtr jsem tam zkoušel i ten malý, černý, plastový. |  | pila Stihl, 12.11.2008 Jeden známý MS 260 z důvodu zhasínání, ne jen kolísání motoru při otočení pily na stranu, prodal, potom mi řekl, že ví o dalším případu. Než ji prodal a koupil 361, tak v opravně vyměnili karburátor, těsnění a nakonec to vzdali,... celý příspěvek > |  | pila Stihl, 12.11.2008 Pokud mohu porovnat, tak je celkově snižující se trend pořizovací ceny motorové pily. Profesionální motorová pila se nyní dá pořídít v akci již od cca 12 000,-Kč, to dříve vůbec nebylo, dále se zvyšují platy a ceny pil spíše klesají. Jestli... celý příspěvek > |  | Hodnocení předností a záporů nové řady HQ čtyřista, 12.11.2008 To je v pořádku, pokud byste nějak postupně došel k tomu jinému názoru, ale ještě jsou čerstvé Vaše poslední příspěvky o HQ a bronzových ložiscích a..., no přečtěte si je a už jste ochoten uznat, že je něco lepšího. Já jsem nikdy neměl dobrou... celý příspěvek > |  | Motorová pila do 8000,-, 12.11.2008 Mimo jiné bych doporučil se zaměřit na přesnost uváděných dat - S 490S má výkon 2,6kW/ 3,5 PS - Vy uvádíte 3,7kW - to je 5 PS. Tento model je vylepšená 488, dle označení pily u této značky je možné odvodit cca objem motoru. |  |
|  | Motorová pila do 8000,-, 12.11.2008 P. Panský, nezlobte se, ale toto přeháníte. Nejen, že jste nedávno silně chválil HQ, kterou já, přesto, že mám oblíbenou značku Dolmar uznávám a vždy se našel model, který jsem u HQ vysoko hodnotil, porovnával jsem pily HQ a... celý příspěvek > |  | motor. pila - vyhrivane rukojeti H 357 XPG, 12.11.2008 Většina starších pil nemá funkční topení, což je z mnoha již uvedených důvodů. Většinou se po závadě majitel smíří s tím, že to vlastně nevadí. Jen pro zajímavost Vám uvedu, že v zimě jsem musel nejen řezat, ale také skládat dřevo a rukavice byly od... celý příspěvek > |  | pila Stihl, 12.11.2008 Ohledně nastavitelného čerpadla. Není to nutnost, ale je to velká výhoda při řezání slabšího dřeva, protože jinak se řetěz přemazává, což samozřejmě nevadí, ale je to jednak zbytečné plýtvání a u častěji provozované pily se dá dost oleje ušetřit,... celý příspěvek > |  | pila Stihl, 11.11.2008 Z toho výběru bych vyřadil MS250 a MS290. První je hobby a slabší v porovnání s 026, kterou jste měli a druhá je sice silnější, ale farm, starší a těžká. V tom výběru jsou nejnovnější farm pily 270/280 - i, protože 260 je... celý příspěvek > |  | stihl ms 260 pro, 11.11.2008 Evropské označení modelu s katalyzátorem je MS 260 D. Ale ty možné odchylky pro dané trhy jsou v různých kombinacích výbavy a spec. označení modelu. Nejvíce tomu, že tam je napovídá snížený výkon u takového modelu hmotnost kolem 4,9kg, ale... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|