|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký kultivátor?, 14.8.2008 Celkem s posledním příspěvkem souhlasím po technické stránce. Jen jsem si všiml, že je i zde kritizovaná odstředivá spojka. Já jsem ji zatím jednou od r. 1995 preventivně vyměnil a Vari s motorem Honda používám dost intenzívně. Tímto bych chtěl... celý příspěvek > |  | ohnuta oska na kosacke, 14.8.2008 To máte smůlu. Je to i Vaše chyba, ale to je nyní málo platné. Oskou asi myslíte vystupující část klikové hřídele, na které je upevněn nůž. Pro přesnější identifikace uveďte typ motoru. Honda má klikovky o něco dražší, ale vzhledem k... celý příspěvek > |  |
|  | Oprava DS 100 a výběr pily, 14.8.2008 Zdravím, tak musím Vám něco k tomu vysvětlit. Nejste první, kdo mě přes tuto diskuzi požádal o nějakou opravu, případně radu, co dál s pilou. Vyhověl jsem těm nejvytrvalejším, případně těm, kteří by museli zaplatit u málo použité pily nákladnou... celý příspěvek > |  | Výběr motorové pily, 14.8.2008 V současné době lze jednoznačně konstatovat, že profi již neznamená jen profi dřevorubec. Navíc těch - alespoň v našem okolí - ubylo tak, že jsou asi už chráněni.Protože je spousta činností, které vyžadují profi pilu a dříve takové firmy nebyly, nebo... celý příspěvek > |  | Výběr motorové pily, 13.8.2008 S jakou pilou děláte třeba Vy? Moje zkušenosti proč mají profíci jinou pilu - většinou HQ / Stihl a Jonsered, ale také Dolmar, Solo a pár z nich je ochotných zkusit i jiné - málo známé značky je vlastně profilovaná už od kurzů. Na kurzech... celý příspěvek > |  | Postřikovač Solo, 13.8.2008 Rozdíl je v čerpadle - P pístové, D membránové. Když jsem postřikovač Solo kupoval, byl mi doporučen model s membránovým čerpadlem. Zatím 8 let bez závad. |  | Záběh benzínové pily, 12.8.2008 Nevím, jaký máte manuál k pile, ale držel bych se doporučení prodejce, resp. návodu pily. Poměr 1:25 u olejů, které se mohou mísit 1:50 je naprosto zbytečný a popírá to i samotné přednosti těchto olejů, že je tedy nutno do benzínu přimíchávat oleje... celý příspěvek > |  | Dolmar ES-33 A, 12.8.2008 Tento model je poloprofi a na Vaše potřeby je s rezervou vyhovující 1800W. Rozhodně je to kvalitnější výrobek, než el. pily no name, které se po poškození motoru vůbec nevyplatí opravovat, to platí i pro některé značky známějšího nářadí.... celý příspěvek > |  | Dolmar PS 350, PS 420, 12.8.2008 Pro PS 350,420 je možné použít i prstýnkovou řetězku, která je cca za 500,-Kč, nebo pevnou hvězdicovou o něco levnější. Já mám u PS420 - 0,325/1,3mm s výměnným prstýnkem, ale standardně se dodávají s pevnou řetězkou, taktéž 350, kde je řetěz... celý příspěvek > |  | Výběr motorové pily, 11.8.2008  Já mám oba modely, ale nevím o nějakém rozdílu. Podle seznamu dílů je to shodné u všech modelů. Případně si to nechte vysvětlit u prodejce. |  |
|  | Výběr motorové pily, 11.8.2008 Ano - kufr bych oželel, ale s menším doplatkem proti PS460/500 získáte lehkou a velmi výkonnou profi pilu. Navíc její technika je naprosto shodná s PS 5000, tím má větší rezervu na odolnost součástek. Tato pila se proti PS5000 liší vyššími max.... celý příspěvek > |  | Dolmar nebo Makita, 11.8.2008 Modely jsou naprosto shodné i výměna uhlíků. Servis Makity - na el. nářadí je rozšířenější, ale to neznamená, že přes tento servis nezajistíte ND na Dolmar. Tuto pilu mám a je to velmi kvalitní profi stroj. Samotnou obsluhu a řezání si můžete... celý příspěvek > |  | OM 981, 11.8.2008 Podle výrobce je tato pila zařazena v kategorii profi. Je to celkem jasné, neboť pilu farm jsem s obsahem kolem 80ccm snad ještě asi neviděl. Nevím, kam směřujete dotazem, možná Vás oslovila cena a velký objem - výkon motoru pily. Asi... celý příspěvek > |  | Výběr motorové pily, 11.8.2008 To se dalo čekat, že každý doporučí to, co prodává, ale je to jejich práce a na Vás bylo se z toho poučit. Když budu porovnávat, tak bych z tohoto výběru dal na poslední místo HQ 455 e, a to z důvodu velké hmotnosti 5,8kg proti malému... celý příspěvek > |  | Vari Honda IV, 9.8.2008  Na některých motorech bylo zapojení vypínání zapalování ne přes bezpečnostní vypínač na řidítkách, ale přes páku želva/ zajíc. Při špatném nastavení bovdenu se motor vypnul už v poloze, kdy měl běžet na volnoběh. Protože dochází průběžně k... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|