|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar PS-5000: jake jsou maximalni zabehove otacky?, 20.8.2008 Nové pily mají nastaveny max. otáčky dle tabulek(ale nevylučuji výjimky - rozdíly v nastavení, i vyjímečně chyba nastavení , nebo dorazů), ale bohatost směsi šroub L je vyšší než nutný stav pro běžný chod motoru. Obyčejně je nastaven L šroub na max.... celý příspěvek > |  | Hq55 vs. Stihl 280 vs. Dolmar 5000, 19.8.2008 Já Vám jen zařadím pily - HQ55 starší model farm, ale ve své době oblíbený, MS280 nový model farm - v důležitých místech nejsou plasty, napínání spolehlivé, PS 5000 profi model, dál dle Vašeho výběru. Všechny motory pil, jsou ohroženy tím,... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký olej na mazani retezu do pily?, 19.8.2008 Já děkuji za odpověď a jistě využiji nabídku na dotaz na nějakou problematiku v lese, kterou neznám z Vašeho pohledu. |  | Jaký olej na mazani retezu do pily?, 18.8.2008 Ještě bych požádal p. 169.35 o odpověď, díky. |  | Jaký olej na mazani retezu do pily?, 18.8.2008 Bunny, Vy jste se již k této problematice vyjádřil dříve, tak díky, to stačilo, chtěl bych znát jiný názor. |  | Jaký olej na mazani retezu do pily?, 18.8.2008 Díky, takže těch 40.000,-Kč fakturačních bylo bez nákladů? Tedy pochopil jsem to tak, že jste poslal FA na 40.000,-Kč za svoji práci v lese, ale z této částky jste musel odpočítat provoz pily, dopravu do lesa a další související náklady. Potom čistá... celý příspěvek > |  | Jaký olej na mazani retezu do pily?, 18.8.2008 Toto je jeden z hlavních důvodů - cena a potom problémy s údržbou pil. Ale mě zaujal Váš důvod - cena, přitom jste profesionál. To je tedy takový rozdíl u nás a v SR ve výdělku? To uváděl jeden XY, že vydělá 50.000,-Sk měsíčně? |  | Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 17.8.2008 Já jsem si myslel, že jsi kupoval novou 50cm 3/8 lištu, potom dejme tomu na vyzkoušení. |  | HQ 55 nemaže, 17.8.2008 Problém bude někde jinde. Mazání nastavit nelze. Doporučil bych u takové starší pily nejprve vypláchnout nádržky - raději obě, ověřit průchodnost vedení a zřejmě to budete muset rozdělat. Záleží potom na stavu čerpadla, ale asi Vás... celý příspěvek > |  | Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 17.8.2008 To mě tedy 3 x překvapuješ. 1. povolená délka lišty u 651 je 46cm, 2. povolený řetěz na 651 je pouze 0,325. 656 má i 3/8. 3. Proč na takovou pilu dáváš 50 cm lištu? To je již vyvážení pily a hlavně z pohledu zátěže motoru... celý příspěvek > |  |
|  | Oprava prorezlého šasi sekačky údržba motoru, 16.8.2008 To jste machr, vypadá lépe než nová :))). U SV rozvodu je to opravdu nevratný krok, proto je lépe 2 měřit a 1 brousit. Ale většinou tyto motory - vzhledem ke své životnosti není třeba takto opravovat, nebo je to již celkově pro kutila,... celý příspěvek > |  | Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 16.8.2008 V motorových pilách jsou nejlepší podle mého názoru - Dolmar, Stihl, Husqvarna(Jonsered), Solo - tento výrobce, ale nemá prioritní motorové pily, ale je absolutní špička v postřikovačích, svědčí o tom i ten fakt, že některé modely motorových pil... celý příspěvek > |  | Rotavátor Honda FG 201, 15.8.2008 Pardon, to je překlep - mám 12" kola. |  | Rotavátor Honda FG 201, 15.8.2008 V první řadě souhlasím s příspěvkem p. 11107. Jen pro představu - když vyorávám brambory - letos to bylo pěkně ubité přívalovými dešti - tak to jde z těch činností asi vůbec nejobtížněji. Orba je proti tomu méně náročná. To mám na traktoru na každé... celý příspěvek > |  | ohnuta oska na kosacke, 14.8.2008 Cenu klikovky Vám přesně neřeknu, ale to jistě někdo, kdo má servis uvede. Problém je v tom, že je třeba motor demontovat a potom složit, což bude - pokud to neudělá někdo levně - taky něco stát. |  |
 |
|
|
|