Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Olej Stihl, 31.8.2008
Nevím přesně, jak to máte řešené, ale pokud je to tak, došlo k přehřátí. Zřejmě ventilátor nestačí při těch otáčkách zajistit takový průtok vzduchu.To, že gumové kolo proklouzne řeší spojku - dejme tomu ochranu motoru i Vás, ale motor jede ve... celý příspěvek >
Olej Stihl, 31.8.2008
To nemohu přesně určit. Ale stávalo se, že majitel 100% věděl, že všechno udělal správně a benzín prostě nebyl benzín, ale nějaká směska. U Tesca - předpokládám velký pohyb PHM - to bych asi vyloučil kvalitu benzínu, ale nemohu 100%. Týdenní směs se... celý příspěvek >
Olej Stihl, 31.8.2008
Ptal jsem se právě, co je to za motor, Vy jste doplnil ještě na čem jej provozujete. Zde bych viděl příčinu zadření. Sice ještě nevím přesně typ, ale provozovat jej na kole, je zásadní rozdíl, proti např. řezání pilou. Na kole jede v otáčkách... celý příspěvek >
lehká pila, 30.8.2008 Obsahuje fotku
PS 3410 - s prodlouženou zadní rukojetí, s napínáním bez nářadí TLC. Chápu, že chcete co nejlehčí, ale asi co nejmodernější a nejlépe vybavenou i konstruovanou - profi - pilu. Jen pro upřesnění - tento model - s prodlouženou resp. se... celý příspěvek >
Olej Stihl, 30.8.2008
Můžete - pokud jsem to nepřehlédl uvést značku onoho stroje, který se zadřel na poměr 1:30 olejem Stihl, ale M2T je pro něho O.K.
Olej Stihl, 30.8.2008
A v čem je jako problém? Všechny 3 oleje -  dejme tomu třeba podle označení na de. stránkách Stihlu se mísí 1:50 a mají jiný podíl syntetické složky - HP - minerální báze - základ, HP super - dejme tomu polosyntetika, HP - Ultra zase... celý příspěvek >
Olej Stihl, 30.8.2008
Stihl 1:50 je velmi kvalitní a několikrát jsem jej použil, jako náhradu za Dolmar, když nebyl k dostání. Každý výrobce motorových pil má nějaké speciality u olejů - někdo má nejvyšší HP, jiný má v názvu pro profi použití, rozhodující je ale to,... celý příspěvek >
lehká pila, 30.8.2008
S 221 TH se dá řezat s ohledem na výkon motoru tak, jako s každou jinou pilou. Tato pila je dražší, neboť je profi. Právě vzhledem k ceně se mi jeví na zvážení jestli takovou pilu, nebo např. PS 350 a výš. Jediná výhoda je velmi nízká hmotnost a... celý příspěvek >
Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 30.8.2008
Nemá cenu se dohadovat. Oponentům el. řetězové pily doporučuji nejprve vyzkoušet el. pilu současné značkové produkce - cca 1800W a výše a srovnat s cirkulárkou. Jinak je to v teoretické rovině a zabere to x místa a x času s... celý příspěvek >
Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 29.8.2008
Nechci odbíhat od tématu, ale el. řetězová pila má několik zásadních předností proti cirkulárce - po domácku dělané ani nemluvě. Ten největší rozdíl je v bezpečnosti - zkuste mi uvést jeden bezpečnostní prvek na obyčejné cirkule - nedovedu... celý příspěvek >
Toto je už třeba opravdu zvážit. To se tady několikrát porovnávalo. El. pily již nejsou zdaleka tak málo výkonné, jako dříve, ale pořád potřebují el. přípojku - tím je otravný a omezující kabel při práci. Benzínové pily již nejsou tak smradlavé,... celý příspěvek >
Toto se nedá zobecnit a hodně záleží na okolnostech. Když přinesete do jiné opravny Dolmara v době, kdy není moc oprav, tak se cení každá zakázka. Když přijdete v sezóně, tak buď budete čekat déle, nebo budete i odmítnut. Rozhodně je v opravnách... celý příspěvek >
Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 28.8.2008
To máte ale obecně v popisu pil. Tady si myslím není třeba nic vysvětlovat. Např. PS5000/4600S jsou profi pily na střední dřevo. Silnější dřevo, nebo kdo chce rezervu(ale za cenu vyšší hmotnosti i ceny pily) může volit v pilách na silné... celý příspěvek >
Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008
Možná by bylo dobré si znovu přečíst dotaz. M.j. - vše pracuje stejně, nepozoruji nějaké problémy, snížení výkonu - pouze má problém s vytékajícím olejem. Pokud motor jen lechtá a nedá mu plný plyn, navíc používá olej 1:25 -údajně dle... celý příspěvek >
Dolmar PS 350, PS 420, 27.8.2008
Tuto pilu zde nejen popisuji, ale také s ní pracuji. Moje zhodnocení je - obslužný komfort na úrovni profi, hmotnost na robustnost a vybavení pily výborná, spotřeba vynikající. Pouze bych vytknul trochu složitější demontáž krytu motoru - po... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika