|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar a Metaltec, 3.9.2008 Já tomu věřím po zkušenostech, to je trochu někde jinde. |  | Olej Stihl, 3.9.2008 To je ale normální - doufám, že nesrovnáváte Mogul TSF a M2T. |  |
|  | Olej Stihl, 3.9.2008 Dobře, tak já jsem vycházel z indícií a teď je to v teoretické rovině - neboť jsem to neviděl. Tazatel psal o zapečeném kroužku, dal tam krátkodobě M2T, olej k mísení 1:50 Stihl použil 1:30, píst byl údajně černý. Jestli to... celý příspěvek > |  | Pomozte s výběrem benzínové sekačky, 2.9.2008 Motory Honda jsou vynikající motory, ale jsou citlivější na údržbu a mají dražší ND - to je ale logické vykoupení jejich nadprůměrných technických parametrů. Na druhou stranu současné B+S udělaly velký pokrok, neboť by jinak nebyly... celý příspěvek > |  | Stihl 041AV, 2.9.2008  Pokud je chyba v zapalování , lze tento starší systém nahradit zapojením elektronické náhrady kladívka. Dělal jsem to na Dolmarech, předpokládám, že princip bude stejný. Cena cca 1000,-Kč. Cívka musí být v pořádku, náhrada je za... celý příspěvek > |  | Dolmar a Metaltec, 1.9.2008 Opět klasický příklad. Psal Vám to i Gl, nebo v souvislosti s Vámi. Tak jsem to nevysvětlil, ale nebudu to kopírovat, Vy si tam přidáte to, co si domyslíte a potom to upravené a zkreslené napíšete. To číslo jsem sem dal, neboť jsem měl... celý příspěvek > |  | Co s bazénem na zimu, 1.9.2008 V podstatě je to velmi jednoduché. Já neznám přesně Vaše podmínky, ale sám vypustím bazén pod trysku(mráz), vodu ponechám - musím drží stabilitu a ošetřím přípravkem k zazimování. Je vhodné a nutné u stěn, které nepruží použít několik... celý příspěvek > |  | Dolmar a Metaltec, 1.9.2008 Tak, abychom si to ujasnili. Já jsem nebyl ten, kdo někoho první nejprve o něco požádal, ale pak obviňoval, že když o tom to, či ono ví, že je prodejce, nebo kdoví co a provádí zde reklamu toho, o čem píše. Když jsem Vám to... celý příspěvek > |  | Dolmar a Metaltec, 1.9.2008 Asi kolem 5-6 let, dle toho v čem. Nejdříve to bylo v Multicaru M22, neboť jsem si říkal nic nepokazím, ale součástky již jsou do origo motorů problém, tak zkusím, co to dovede - u nafty potřebujete tlaky a žhavení, zlepšení při startech je... celý příspěvek > |  | Dolmar PS45, 1.9.2008 Tato pila nemá Mg skříň, ale víčko na spodku válce, je to stejná konstrukce, jako třeba hobby Stihl. Ale mám k této pile několik výhrad. Olejové čerpadlo je dost odkryté - může to dělat problémy při intenzívním provozu, komplikovaný přístup při... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar a Metaltec, 1.9.2008 To se sem nevleze, tam je někde nahoře kniha M. Tam je vše, v návodu, který vychází z testů je uvedeno pro 2 a 4T motory a j.. Trvá to delší dobu - načtení, je to velké. |  | Dolmar a Metaltec, 1.9.2008 To jste měl udělat nejdříve, než popisovat svoje úvahy. Ústav paliv a maziv test udělal a potvrdil jej. To stejné z Bezpečnostním listem. Když by z toho vznikly nějaké škody, tak silně pochybuji, že by si to vzali na sebe a neověřili si, co... celý příspěvek > |  | Dolmar a Metaltec, 1.9.2008 Tak nejprve si přečtěte to, co je dostupné mě, stejně jako Vám a komukoliv jinému. Na stránkách www. atd, to zde už bylo, je volně ke stažení Bezpečnostní list a další informace a taky kontakt. Zatím mi vždy na každý dotaz odpověděli a případně... celý příspěvek > |  | Dolmar a Metaltec, 1.9.2008 To netvrdím, ale co tvrdím se snažím doložit. Neustále je zdůraňováno možné zdravotní riziko přípravku. Má Bezpečnostní list, kde je uvedeno, že spalováním se neuvolňují nebezpečné látky, resp. jiné než při spalování olejů v motorech,... celý příspěvek > |  | Dolmar a Metaltec, 1.9.2008 Jednu věc nechápu, proč píšete po sobě třeba i 3 příspěvky. Že by to bylo podle toho, jak to myslí?? Nevím, ale opět jste sedl na lep, neboť jsem pouze použil Vaši oblíbenou strategii, že do daného problému zatahujete nesouvisející věci, abyste... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|