|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vyber pily (2kW), 6.9.2008 Za těchto okolností správná volba. |  | MaC 130, 6.9.2008 Tak začněte novou směsí - to je základ úspěchu. Nádržky nejprve dobře vypláchnout čistým benzínem. Poměr benzín olej - co vím, tak se to mísilo na 1:20, v návodu bylo myslím psáno, že originál olej je možné mísit 1:40, ale od nového... celý příspěvek > |  |
|  | Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu?, 6.9.2008 Jenom jsem chtěl toto otevřít z toho důvodu, že jsme se předběžně domluvili, když mu 1 bubnovka bude dobře fungovat, tak si ji ode mne koupí. Po tom problému a návštěvě servisu (odborný servis Vari - Honda) byl sám zklamán, že musí sehnat jinou... celý příspěvek > |  | Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu?, 5.9.2008 O těch packách vím, že to jde, ale jak pasuje spojka? Půjčil jsem kolegovi z práce 1 bubnovku, má 2 takt a spojka se mu poškodila. Průměr hrnku - spojkového bubnu je u Hondy větší - tedy porovnám podle 1 bubnovky. Já jsem si nebyl jistý,... celý příspěvek > |  | Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu?, 5.9.2008 Díky za vysvětlení, potom je to jasné. |  | Levná aku řetězová pila, 5.9.2008 To fakt myslíte vážně, že srovnáváte Alpha tools s Makitou, navíc, že je to minimálně srovnatelné . Vyzkoušel jste vůbec dlouhodobě nějakou aku sadu od Makity. V každém případě je to potom možnost pro profesionály, jak... celý příspěvek > |  | Dolmar MS 430 U alebo MS 352.4?, 5.9.2008 MS 430 U je nízkoemisní 2T, 352.4 je 4takt. Hmotnosti jsou skoro stejné a na uvedenou plochu budou stačit s velkou rezervou. Pevná hřídel vícenásobně uložená je u obou přístrojů. Jestli máte ještě další přístroj, kde mísíte olej do benzínu, tak je to... celý příspěvek > |  | Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu?, 5.9.2008 Právě jsem u oběda nad tím přemýšlel, jestli to není jinak zpřevodované, ale jinak díky za postřehy. |  | Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu?, 5.9.2008 To je mi jasné, ale motor Honda má vyšší kroutící moment než Jikov, a přesto vidím, že BDR 700 nabízejí i s Jikovem 5 PS. Alespoň na Vari, když jsme vezli naložené vozíky, tak na rovině byl Jikov rychlejší, ale v kopci nestíhal. Proto mě... celý příspěvek > |  | Levná aku řetězová pila, 5.9.2008 Co by řezalo lépe a vydrželo déle, by se muselo porovnat. Ale moje zkušenosti s aku šroubovákem no name a Makitou jsou takové, že se to nedá srovnávat. Ty akumulátory jsou nesrovnatelné. Ale přesto je to někde jinde z pohledu srovnání s běžnými... celý příspěvek > |  |
|  | Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu?, 5.9.2008 Tuto variantu jsem neměl možnost vyzkoušet, zato jsem velmi často sekl 1 bubnovkou Dakr s motorem Honda GXV 160 a tráva přes 1 m neměla šanci a nic se nenamotávalo, navíc motor zatěžoval při sečení do kopce ve velké stráni pojezd. |  | MS 230 x PS 460 x H340E - kterou?, 5.9.2008 Záběh u pily je v podstatě běžné řezání s důrazem na vynikající chlazení - pilu nesmíte dusit v řezu, s tím souvisí řez tupým řetězem, používat kvalitní pohonnou směs - nešetřit na oleji - dle návodu, správný poměr a dodržet cca dobu skladování. U... celý příspěvek > |  | Dolmar PS33, 4.9.2008 Pokud chcete použít pilu na běžné řezání, tak C-BE je výhoda v beznářaďovém napínání řetězu a tzv. ergostartu - pomocná pružina usnadňuje startování motoru - zatáhnout - pružina se napruží - v určitém momentu překoná odpor motoru a roztočí... celý příspěvek > |  | MS 230 x PS 460 x H340E - kterou?, 4.9.2008 Pokud je to lepší, jenom lépe. Já jsem sháněl svého času nějaké díly na Shindaiwu 488 a nakonec to sehnal známý v Německu, to jsme ale nebyli v EU, i systém a propojení servisů bylo horší. |  | Levná aku řetězová pila, 4.9.2008  Souhlasím, další finta je právě ta délka lišty. Vsadím se, že akumulátory na Dolmaru jsou podstatně kvalitnější, přesto tam dali krátkou lištu, aby to motor stíhal a dalo se tomu říkat, že to řeže. Ještě vysvětlení k tomu prodloužení - místo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|