Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Filtr ano či ne, 18.6.2008
uv lampa zabija aj bakterie, ktore maju byt konkurencia riasam. Cize ziskame sterilnu vodu, co je docasne riesenie. O nejakej bio rovnovahe nemozno hovorit. Myslim, ze zaklad je pohyb vody vela rastlin a alo, resp ziadne ryby.
foliu len polozit, lepit ci zvarat?, 18.6.2008
Uz sa to trochu nacalo v inych temach. Ake mate skusenosti. Je lepsie len foliu polozit v jednom kuse, alebo zvarat ci lepit?...pri zvarani a lepeni je mozne, ze zvar alebo zlepene miesto casom povolia a bude unikat voda. Pri polozeni vznikaju ohyby... celý příspěvek >
Levná filtrace pro malá jezírka (do 1 kubiku), 16.6.2008
lacna filtracia je aj lacne cerpadlo. Lacne cerpadlo je take, ktore ma malu spotrebu vzhladom na vykon. Podiel napr. prietok/elektricky prikon vo W. Neviem, ci toto je pripad prackoveho cerpadla. Cerpadla komercne na jazierka maju tutop vlastnost.... celý příspěvek >
pro chemiky - zeolith, 5.6.2008
O kyseline som pisal aj ja, co sa tyka vymeny s NaCl, reagoval som len na vyssi prispevok. Co sa tyka organiky, hovorim, treba vyskusat, ci je regeneracia dostatocna. Organicke polymery sa chytaju lahko na koloidy, do pevneho zeolitu sa lahko... celý příspěvek >
Rozlámání kamene - trhací prášek?, 5.6.2008
Ak si myslite, ze je skor ekonomicke to rozbit priklepovou vrtackou ako zohnat stroj ktory to zvladne...
pro chemiky - zeolith, 4.6.2008
Ja si myslim ze test je jednoduchy a zlozity zaroven. Mozno pouzit roztok hnojiva liadku na male mnoztvo vzorky zeolitu. Povedzme nech koncentracia liadku je mala, nech je 10 krat vacsia ako sa bezne vyskytuje v jazierku a nech sa otestuje s malym... celý příspěvek >
Přírodní hnojivo s vysokým obsahem fosforu, 3.6.2008
Suhlasim. Aj tak rastliny primaju ziviny az po ich mineralizacii. Vyhodou prirodnych organickych hnojiv je, ze uvolnuju mineralnu formu postupne, predstavuju akusi "kuchynu" co zasobuje rastlinu dlhsi cas. Umele hnojiva su "hotova... celý příspěvek >
Rozlámání kamene - trhací prášek?, 3.6.2008
Nechapem, ak tam moze ist bager, tak tam moze ist aj bager s nasadou pneumatickeho kladiva a ten postupne rozbije aj metrovy beton. S kamenom by si mal poradit.
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 29.5.2008
5 tis. za Oase. Mozno ste mohli usetrit tisicku na nejakej netradicnej folii a o par rokov vymienat...
snížení ph v jezírku, 29.5.2008
Je to kationomenic. Staci preplachnut v zriedenej kyseline a je obnoveny. Najlepsie dat do nejakej sietky a takto s nim pracovat. Sorbuje amonne kationy ale tiez dalsie neutralne molekuly.
Houby v mulčovací kůře, 26.5.2008
Tiez som mal smrzov a mal som z nich velku radost. Vy pisete, ze ich bolo mnoho. Mnohi vam budu zavidiet. Juro
snížení ph v jezírku, 26.5.2008
Ad peroxid. To stym peroxidom vyssie som myslel ako experiment. Aby sa zistilo, ci je pH vody vyssie vplyvom organickych latok. Co sa tyka tvrdosti vody, urcite existuju nejake akvaristicke ci jazierkove profesionalne papieriky ci ine testy. Nikdy... celý příspěvek >
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 23.5.2008
...  nehovorime o oblinach bazena na dne nadrze. Jazierko, hlavne to mensich rozmerov, v podstate nema rovne plochy. Osobne si neviem predstavit zvaranie kusov folie "namieru" dna jazierka. ... mozme sa bavit aj o tom, ci naozaj... celý příspěvek >
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 22.5.2008
Pisete, ze subjektivne referencie nepomozu. Nesuhlasim. Preto sme na tomto fore, ze si cenime nielen subjektivne nazory, ale hlavne skusenosti. Nikdy som netvrdil, ze pevnostne parametre nie su dolezite. Iba tvrdim, ze nie su jedine, co je... celý příspěvek >
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 22.5.2008
Juta folia je pozoruhodna vzhladom na jej cenu. Ma niekto s nou skusenost? Z aplikacneho materialu vyplyva, ze sa pouziva na velke plochy. Material je HDPE. Islo by ju prisposobit na malej ploche tvaru jazierka? S PVC foliamy ci kaucukovymi toto... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika