Příspěvky uživatele - 52.180

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oleandr, 7.8.2008
Prosím o radu, mám oleandr, perfektní podmínky - nahoře ohníček, dole rybníček. Nyní mně na jednom začaly opadávat od spoda listy, je holý, cca 30 cm. Nevíte, kde je problém?? Děkuji
Ruj vlasatá, 7.8.2008
Prosím o radu, jaký druh ruje vlasaté má opravdu vlasy. Já mám cotinus coggygria royal purple a po vláskách ani památky. Již 3 roky. Děkuji
Ruj vlasatá, 7.8.2008
cotinus coggygria royal parple. My máme také tento výše uvedený kultivar a taktéž plešouna, již 3 roky. Takže pravděpodobně jsme koupili né ruj vlasatou, ale obyčejný červený listnantý keřík. Můžete mi, prosím, někdo napsat, jak se jmenuje... celý příspěvek >
co se slimaky, 5.8.2008
My také bojujeme se slimáky a díky Feromolu docela úspěšně. v žádném případě nedoporučuji Vanish pelety. Slimáci se jich přežrali a kde se najedli, tam zůstali. Pak se několik dní rozkládali na zahradě. Fakt chuťovka. Horko, mouchy, smrad, o vzhledu... celý příspěvek >
cesmína, 18.4.2008
Mohu pěstovat cesmínu na balkoně v květináči? Děkuji
Ilex aquifolium - cesmína, 13.4.2008
Dobrý den, mám cesmínu na kmínku, cca 1m vysokou, vícebarevnou. Je možno ji pěstovat na terase v kameninových květináčích? Je zde přímé slunce celý den. Děkuji
Trávník pod střechou, 6.3.2008
Dobrý den, mám u domu převislou střechu, cca 1 m a snažil jsem se zde založit trávník, avšak marně. Slunce ani voda se sem nedostanou. Neexistuje nějaký druh travního semene, který by zde rostl?
Truhlíky ve stínu, 6.3.2008
Dobrý den, mám dotaz, zda existují nějaké druhy petunií či muškátů vhodných do truhlíků za okno, kde je po celý den stín?
Řez růží, 6.3.2008
Dobrý den, prosím o radu, co nyní se stromkovými a půdopokryvnými růžemi. Zda je vhodná doba nyní v březnu na řez, event. na jak dlouhý.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika