|
Příspěvky uživatele - 52.180
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Oleandr, 7.8.2008 Prosím o radu, mám oleandr, perfektní podmínky - nahoře ohníček, dole rybníček. Nyní mně na jednom začaly opadávat od spoda listy, je holý, cca 30 cm. Nevíte, kde je problém??
Děkuji |  | Ruj vlasatá, 7.8.2008 Prosím o radu, jaký druh ruje vlasaté má opravdu vlasy. Já mám cotinus coggygria royal purple a po vláskách ani památky. Již 3 roky.
Děkuji |  |
|  | Ruj vlasatá, 7.8.2008 cotinus coggygria royal parple.
My máme také tento výše uvedený kultivar a taktéž plešouna, již 3 roky. Takže pravděpodobně jsme koupili né ruj vlasatou, ale obyčejný červený listnantý keřík. Můžete mi, prosím, někdo napsat, jak se jmenuje... celý příspěvek > |  | co se slimaky, 5.8.2008 My také bojujeme se slimáky a díky Feromolu docela úspěšně. v žádném případě nedoporučuji Vanish pelety. Slimáci se jich přežrali a kde se najedli, tam zůstali. Pak se několik dní rozkládali na zahradě. Fakt chuťovka. Horko, mouchy, smrad, o vzhledu... celý příspěvek > |  | cesmína, 18.4.2008 Mohu pěstovat cesmínu na balkoně v květináči?
Děkuji |  | Ilex aquifolium - cesmína, 13.4.2008 Dobrý den, mám cesmínu na kmínku, cca 1m vysokou, vícebarevnou. Je možno ji pěstovat na terase v kameninových květináčích? Je zde přímé slunce celý den.
Děkuji |  | Trávník pod střechou, 6.3.2008 Dobrý den, mám u domu převislou střechu, cca 1 m a snažil jsem se zde založit trávník, avšak marně. Slunce ani voda se sem nedostanou. Neexistuje nějaký druh travního semene, který by zde rostl? |  | Truhlíky ve stínu, 6.3.2008 Dobrý den, mám dotaz, zda existují nějaké druhy petunií či muškátů vhodných do truhlíků za okno, kde je po celý den stín? |  | Řez růží, 6.3.2008 Dobrý den, prosím o radu, co nyní se stromkovými a půdopokryvnými růžemi. Zda je vhodná doba nyní v březnu na řez, event. na jak dlouhý. |  |
 |
|
|
|