|
Příspěvky uživatele - 5.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pochlubte se svými altány, 15.11.2008 Moc pěkné, jste šikula. |  | Borovice Pinie, 4.8.2008 Teď je ven klidně dejte, ale než přijde mráz, musí dovnitř, pinie není mrazuvzdorná. Pěstujte je v nádobě a na zimu je schovávejte. |  |
|  | Modřín převislý - opadané jehličky, 10.10.2007 Máte pravdu, nezkoukla jsem datumy. No každopádně mě zase uschnul naroubovaný smrček, roub byl asi v metrové výšce. Na kmínku tedy. Když jsem ho vytahla, zjistila jsem, že bal uvnitř proschnul - a to jsem zalévala... tráva okolo byla normálně mokrá.... celý příspěvek > |  | Modřín převislý - opadané jehličky, 10.10.2007 Modřín je přeci opadavé jehličnany, na podzim jehličí zezlátne, opadá a na jaře vyraší nové. Co to máte za neopadavé druhy? |  |
|
|
|