Příspěvky uživatele - 242.231

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
maliny se zbláznily, 25.5.2008
Snad by pomohly zahradnické nůžky a hluboký předklon. Následně občasná kontrola stanoviště. S nůžkami v ruce, jak jinak. H.
klíšťata na zahradě, 25.5.2008
Hlasuji: toto je kvalitní příspěvek včetně hesla a orientálního nadpisu . Dávám sto bodů! Díky (bez ironie). H.
Co to je?, 25.5.2008
Lysimachia punctata, vrbina. Doufám. H.
kde pěstovat, 24.5.2008
Já si to, bohužel, zatím nedokážu představit, co je půda na sušárně. Ale když vyklíčí např. semínka rajčat v teple na okně, snad byste mohla zkusit i půdní množárnu. Obecně potřebujete teplo, světlo a vlhko. Takže nějaký stůl, truhlíky, sklenice na... celý příspěvek >
Kosatec - má jméno?, 23.5.2008
Ahá, jasně. Já je před zimou zbavím všeho uschlého prostým oškubáním, stejně do jara vznikne nová suchá vrstva. A občas nějaké vyrýpnu a nacpu jinam. A jak jsou ve stínu i na slunci, rozkvétají postupně. Ještě mám žluté, modrofialové a lososové a... celý příspěvek >
Jaký zvolit typ živého plotu proti čumilům?, 23.5.2008
Jak vás chápu! Nejrychlejší je asi postavit aspoň plot z pletiva a na něj rákosovou rohož. A pak se v klidu rozmyslet, jaký živý plot vám postupně vyroste. Zda nějaký jednodruhový nebo pestrý. Ale vždycky to trvá několik let. A klid a soukromí jsou... celý příspěvek >
Kosatec - má jméno?, 23.5.2008
Já nic nesestříhávám. Proč bych měla? Dík, H.
Růže z Jericha, 23.5.2008
Pane Stanislawe, já se neptala.... H.
vhodne odrudy, 23.5.2008
Děkuji, máte pravdu. Bohužel naše zahrada není dost velká na pokusy, proto si ráda počkám na plody z nějaké, abych tak řekla, gruntovní jabloně. A tu si nakonec vyberu. Nebo dvě. Budu sledovat akce v Lysé nad Labem, tam se možná nějaké ochutnávky na... celý příspěvek >
Růže z Jericha, 23.5.2008
Na druhém obrázku je, myslím lonicera-zimolez. Možná kdysi došlo k šumu na trase jako v případě  "zlatého deště", což je štědřenec a ne zlatice. Nebo takový "hořcový stromek" nemá s hořcem nic společného. Zdravím, H.
Druh Palmy?, 22.5.2008
Zkuste najít něco o žumarách, možná...
Kosatec - má jméno?, 22.5.2008 Obsahuje fotku
Prosím znalce, zda by mi řekli, co mi to skoro leze do kuchyně. Díky.
kde pěstovat, 22.5.2008
A kolik je u vás na půdě světla?
škumpa - rozlišení, 22.5.2008
I vy jeden filuto, proč si prostě nevygůglíte ruj vlasatou sám? Slibuju, že budete nadšen
vhodne odrudy, 22.5.2008
Ano, měli jsme takhle jablka od souseda. Bohužel se ho nemohu zeptat, nějak se nevyskytuje a ke všemu jabloň loni PORAZIL. A jiní známí též na podzim nevědí co s nadúrodou, ale copak oni vědí, jakou mají jabloň? Prostě byla na zahradě, když si... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika