|
Příspěvky uživatele - 242.231
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
maliny se zbláznily, 25.5.2008 Snad by pomohly zahradnické nůžky a hluboký předklon. Následně občasná kontrola stanoviště. S nůžkami v ruce, jak jinak. H. |  | klíšťata na zahradě, 25.5.2008 Hlasuji: toto je kvalitní příspěvek včetně hesla a orientálního nadpisu . Dávám sto bodů! Díky (bez ironie). H. |  |
|  | Co to je?, 25.5.2008 Lysimachia punctata, vrbina. Doufám. H. |  | kde pěstovat, 24.5.2008 Já si to, bohužel, zatím nedokážu představit, co je půda na sušárně. Ale když vyklíčí např. semínka rajčat v teple na okně, snad byste mohla zkusit i půdní množárnu. Obecně potřebujete teplo, světlo a vlhko. Takže nějaký stůl, truhlíky, sklenice na... celý příspěvek > |  | Kosatec - má jméno?, 23.5.2008 Ahá, jasně. Já je před zimou zbavím všeho uschlého prostým oškubáním, stejně do jara vznikne nová suchá vrstva. A občas nějaké vyrýpnu a nacpu jinam. A jak jsou ve stínu i na slunci, rozkvétají postupně. Ještě mám žluté, modrofialové a lososové a... celý příspěvek > |  | Jaký zvolit typ živého plotu proti čumilům?, 23.5.2008 Jak vás chápu! Nejrychlejší je asi postavit aspoň plot z pletiva a na něj rákosovou rohož. A pak se v klidu rozmyslet, jaký živý plot vám postupně vyroste. Zda nějaký jednodruhový nebo pestrý. Ale vždycky to trvá několik let. A klid a soukromí jsou... celý příspěvek > |  | Kosatec - má jméno?, 23.5.2008 Já nic nesestříhávám. Proč bych měla? Dík, H. |  | Růže z Jericha, 23.5.2008 Pane Stanislawe, já se neptala.... H. |  | vhodne odrudy, 23.5.2008 Děkuji, máte pravdu. Bohužel naše zahrada není dost velká na pokusy, proto si ráda počkám na plody z nějaké, abych tak řekla, gruntovní jabloně. A tu si nakonec vyberu. Nebo dvě. Budu sledovat akce v Lysé nad Labem, tam se možná nějaké ochutnávky na... celý příspěvek > |  | Růže z Jericha, 23.5.2008 Na druhém obrázku je, myslím lonicera-zimolez. Možná kdysi došlo k šumu na trase jako v případě "zlatého deště", což je štědřenec a ne zlatice. Nebo takový "hořcový stromek" nemá s hořcem nic společného.
Zdravím, H. |  |
|  | Druh Palmy?, 22.5.2008 Zkuste najít něco o žumarách, možná... |  | Kosatec - má jméno?, 22.5.2008  Prosím znalce, zda by mi řekli, co mi to skoro leze do kuchyně. Díky. |  | kde pěstovat, 22.5.2008 A kolik je u vás na půdě světla? |  | škumpa - rozlišení, 22.5.2008 I vy jeden filuto, proč si prostě nevygůglíte ruj vlasatou sám? Slibuju, že budete nadšen |  | vhodne odrudy, 22.5.2008 Ano, měli jsme takhle jablka od souseda. Bohužel se ho nemohu zeptat, nějak se nevyskytuje a ke všemu jabloň loni PORAZIL. A jiní známí též na podzim nevědí co s nadúrodou, ale copak oni vědí, jakou mají jabloň? Prostě byla na zahradě, když si... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|