|
Příspěvky uživatele - 163.242
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nějaký škůdce, 12.8.2008 Raději jsem takto naočkované listy už odstranil, ale nevím co to nakladlo. Snad už se to nebude opakovat. |  | Nějaký škůdce, 3.8.2008  Zdraví Vás,
prosím o radu co je to za škůdce, jedná se o odrůdu Chripky bílé, letos vysázené. Zatím se vyskytuje pouze na jednom keři. Vajíčka jsou nakladeny zespod listů.
Díky za radu.
Miroslav |  |
|  | Červené skvrny na listech, 31.7.2008 Diky, vyzkousim nejdrive ten Kristalon a uvidim. Jak často bych to měl aplikovat. |  | Červené skvrny na listech, 31.7.2008 Díky vyzkouším a snad to pomůže. |  | Červené skvrny na listech, 30.7.2008  Zdravím Vás všechny,
nedávno se mi na listech révy vinné objevily červené skvrny a nevím co s tím. Jedná se o frankovku letos vysázenou.
Díky za každou radu.
Miroslav |  | Praskání kůry, 30.3.2008 Před dvěma lety jsem omladil a snížil asi 20ti letou třešen "srdcovku", bez problému mi dále květe a rodí, ale podél jedné z hlavních větví vznikla velká asi 2m dlouhá a 1cm široká prasklina kůry až na dřevo. Strom je ve tvaru "Y"... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|