Příspěvky uživatele - 100.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skleník, 4.11.2007
Nepovažuji to za rozumné řešení. Mšic se tak nezbavíte, ony si Vaše papriky najdou a v sezóně se dokáží partenokarpicky velmi rychle rozmnožit.
Roubování, 4.11.2007
Nejde ani tak o srůst, ale výrazná rozdílnost v růstové potenci by nejspíš způsobila, že by se stromky vyvrátily nebo lámaly v místě štěpování nebo v  kořenovém krčku. Podobně se mi chovala mišpule naštěpovaná na hlohu.
Zimní jabloň - poraďte jakou, 4.11.2007
Souhlasím s oběma předešlými, kompost je samozřejmě potřeba promísit se zeminou. Na dno jámy ještě nasypu před výsadbou pár hrstí průmyslového draselného a fosforečného hnojiva. Půda si jej udrží a až kořeny dorostou, bude se jim hnojivo hodit. Jámu... celý příspěvek >
Čím obalit před zimou kmínek broskvoně?, 28.10.2007
Pokud jste při podzimní výsadbě broskvoní neměl sebemenší problénmy, tak smekám.   Je pravda, že pokud by školkaři vyorávali stromky až na jaře, těžko je lze vysadit na podzim.   Přesto soudím, že je lepší vysadit na jaře i ty... celý příspěvek >
Čím obalit před zimou kmínek broskvoně?, 28.10.2007
Četl jsem, že broskvoně na podzim (na rozdíl od jiných ovocných druhů nezakořeňují - netvoří vláskové kořínky. Proto je riziko uschnutí větší - spíš než zmrznutí. Samozřejmě není vyloučeno ujmutí při podzimní výsadbě, stejně jako není jisté, že... celý příspěvek >
třešňovišeň x sladkovišeň, 27.10.2007
Řekl bych, že je to totéž. Sladkovišeň je termín odborný, třešňovišeň laický - docela vystihuje chuť plodů.
Jak začít se zahradou - s trávníkem?, 26.10.2007
Jedna věc je hubit mech, druhá - možná podstatnější - změnit podmínky tak, aby se tam mechu nedařilo. Jinak bude boj s mechem nikdy nekončící příběh. Je to o struktuře půdy, oslunění, atd...
Podnož JT-E-C, 26.10.2007
Mluvil jsem dnes s ing. Č. ve Velkých Losinách, říkal, že i když A2 ztratila registraci, množit se může dál. Zabývá se tím jedna školka u Olomouce, odkud oni (Losiny) podnože A2 kupují. Název mně teď vypadl...  Souhlasím, že tato podnož pro... celý příspěvek >
Podzimní výsadba broskví, 26.10.2007
Když hodně mrzne, přihazuju na takto uschované stromky sníh.
Čím obalit před zimou kmínek broskvoně?, 26.10.2007
To je spravny postup, jak pise pani Daniela. Ja bych ale presto radeji zasazene broskve z pudy vytahl a zakrechtoval.
Odrůda jabloně - kdo to zná?, 23.10.2007
Parména zlatá zimní?
Stihl a internet, 20.10.2007
Podepsán je Andreas Stihl s.r.o. s odkazem na www stihl.cz a telefonní linku. Tak to tak nejspíš bude. Leda by to byla rafinovaná reklama
Odrůdy vhodné na křížaly, 20.10.2007
V zimě suším na radiátorech a akumulačních kamnech. Ovoce mi nahrazuje zvlhčovač vzduchu. Mimo topnou sezónu suším v sušicce ROMMELSBACHER DA-750/DOMO DO600S v době nočního proudu. Na tomto typu oceňuji, že vzduch neprochází všemi patry, takže je... celý příspěvek >
Destilační přístroj, 20.10.2007
Přidávání ušlechtilého zákvasu do již rozkvašeného mače považuji za nesmysl. Divoké kvasinky mají náskok a je jich tam mnohem více. Postup měl být opačný. Vyrobit si zákvas z kvasinek a sterilního moštu (tak 5% objemu kvasu) a až ten šumí, nalít jej... celý příspěvek >
Dotaz k oleji, 20.10.2007
Vzhledem k malému množství oleje v sekačkách (litrovka mi stačila na 3 motory) raději sáhnu po kvalitnější syntetice, kterou mi doporučí v servisu zahradní techniky.  Že mi doporučí ten, který zrovna mají, jim nevyčítám.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika