Příspěvky uživatele - 100.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
může se cibule hnojit?, 8.2.2008
  Záleží na tom,  jakou zeminu máte. Myslím, že cibule ocení spíš vylehčení půdy než prohnojení, které obykle nevyžaduje. Výrazně lepší cibuli jsem měl po zarytí písku do záhonu.
Borax, 7.2.2008
Pozorujete na stromech pohnojených boraxem s železnými pilinami nějaký efekt nebo změnu?
Podnož A2 - vzhled kořenů, 2.2.2008
Mám-li je popsané, připadá mi, že vedle duzénů a jánčat má A2 trochu světleji hnědou kůru, ale jednoznačně ji určit bych si netroufdal.
Lze vytvořit živý plot z olše?, 2.2.2008
V podstatě ano.
Lze vytvořit živý plot z olše?, 2.2.2008
Jistěře lze teoreticky vysadit živý plot z čehokoli. Olše není typická dřevina pro živé ploty. Obrůstá celkem dobře, ale není příliš dekorativní, vyžaduje mimořádně vlhkou půdu a taky se jmenuje lepkavá.
Roubování, 25.1.2008
1. V předjaří vypadá strom stejně jako celou zimu - nic neraší 2. Na kozí nožku v tuto dobu roubovat lze, ale já tuto metodu nepoužívám. Před mnoha lety se mi rouby neujaly (neuměl jsem to taky), kozí nožku jsem opustil a už se k ní nevrátil. Na... celý příspěvek >
Třešeň do tří metrů výšky, 25.1.2008
Naspoléhal bych se na to, že pouhým řezem udržíte v malých rozměrech bujnou třešeň na ptáčnici a na dobré půdě.
jaké stromky ke zdi, 25.1.2008
Asi stojíte s rýčem u zdi a čekáte na rady. Za 1,5 hodiny nemůžete čekat zázraky
Třešeň do tří metrů výšky, 25.1.2008
Rozdíly ve vzrůstnosti třešní jsou, ale až na Karešovu (+) a compact typy (-) nejsou příliš velké. Spíš je potřeba se zaměřit na slabě rostoucí podnože.
Sklápěcí pilka, 20.1.2008
Takovou koupíte v každém supermarketu. Raději si ale připlatím za kvalitnější, je menší riziko, že se list ohne.
Althanova ryngle, 20.1.2008
Přesto bych se možná klonil spíš k té pilatce.
I toto je Mountfield, 20.1.2008
Držím se při výběru benzínu návodu, ale laicky si myslím, že je to vcelku jedno. Natrural se doporučuje proto, že je (snad) ekologičtější, i když Speciál bez bez olova je možná v tomto podobný. Katalyzátor asi sekačky nemají.
Kuna je moc milé zvířátko, 20.1.2008
Jeden takový myšoplaš na 9V baterku mám ve sklepě s jablky. Když jdu probírat nahnilé, bolí mě z něj za chvíli hlava. Myši ovšem hryžou dál, jestli méně, nevím, nelze porovnat.
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?, 20.1.2008
Narážka na klobásy se prodává podle šířky masomlýnku. K některým robotům a mlýnkům je dodávaná jako příslušenství.    Fajnšmekři ale raději používají válcové narážečky na principu velké injekční stříkačky s pístem poháněným klikou přes... celý příspěvek >
Kdy správně zavlažovat?, 20.1.2008
1. Jen malé procento vody se spotřebuje pro fotosyntézu - většina se odpaří. 2. Rostlina má sice póry, ale ty neumí uzavřít. Uzavírá průduchy. 3. Kapky vody na rostlinách v poledne mohou působit jako lupa a tím popálit listy 4. Voda je drahá a... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika