Příspěvky uživatele - 171.101

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vyplatí se dnes ještě pěstovat brambory?, 11.4.2009
Jiný pohled. Brambory se rozhodně vyplatí pěstovat i kdyby nic nevyrostlo. RUČNÍ práce s bramborami je mnohem lepší a tělu prospěšnější než "moderní" chození do posilovny. Budete mít lepší břišní a ostatní svaly a shodíte pár kilo a jste na čerstvém... celý příspěvek >
Brambory pod černou folií, 11.4.2009
Zkoušel jsem to-folii jsem musel během vegetace rozřezat a sundat. Brambory nesmí mít teplou půdu!!! Folii nepoužívat. Použil jsem neprodyšnou igelitovou folii.
Brambory klíčí už při sklizni, 8.8.2008
Střídavě. Odrůdu červených brambor neznám, ale mají 2x větší výnos než žluté a 3x větší než rohlíčky. Chuťově jsou velmi dobré a dloho vydrží.
Kde najdu brambory se silnou opravdu bramborovou chutí?, 2.8.2008
Než platit za fitcentrum je vhodnější vložit fyzičku do brambořiště. Když se to moc nehnojí jsou z toho mnohde oslavované eko-brambory za 30Kč/kg. Chuťově úplně jinde než kupované brambory.
Brambory klíčí už při sklizni, 2.8.2008 Obsahuje fotku
Červené brambory mají při sklizni už nové klíčky a některé dokonce zelené lístečky. Název odrůdy neznám-slízeno 1.8.2008. Co to bude dělat při uskladnění? Odrůda má jinak dosti dobrý výnos.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika