Příspěvky uživatele - 142.33

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za škůdce, 20.10.2008
Tak Dipladenie to chudak neprezila, dekuji za radu, vyzkousela jsem Biool, ale asi uz bylo pozde.
Co je to za škůdce, 2.10.2008 Obsahuje fotku
Prosim poraďte co je to za škůdce na pokojové rostlině (Dipladenie), nedaří se mi toho zbavit, už chudák úplně schne..
Co je to za škůdce? (foto), 1.8.2008
děkuji za informace, vyzkouším je fakt, ze jsem často potřik prováděla při vyšších teplotách. Jako první jsem loni zkoušela Neudosan od firmy Neudorff, předpokládala jsem že bude velmi kvalitní, ale vůbec nezabral.
Co je to za škůdce? (foto), 1.8.2008
ne, lítat jsem je neviděla také jsem si prvně myslela že je to molice, ale nemá to vůbec křídla a popravdě se mi ani nezdá, že se to hýbe, což by nasvědčovalo těm mšicím. Je ale divné, že první co vidím jsou ty bílé cosi, až poté si všimnu mšic,... celý příspěvek >
Co je to za škůdce? (foto), 1.8.2008 Obsahuje fotku
Prosím poraďte mi, co je to za bílé škůdce na fotografiích, pravidelně mi ničí surfinie na balkóně. Jsou tam i mšice, ale ty bílé nepoznám a nic na ně nezabírá. Velikost kolem 1 mm. Co to je a čím je zničit? Děkuji.
Katalpa - který druh?, 1.8.2008
Pred nekolika tydny vykvetla, potvrzuji, ze je to tedy klasicka katalpa.
Katalpa - který druh?, 25.6.2008
hm.. tak mi smazali prispevek chtela jsem jen podekovat za odpovedi stopy po roubovani nejsou zadne, bude to tedy klasicka katalpa, diky..
Katalpa - který druh?, 24.6.2008 Obsahuje fotku
Prosím, poraďte mi, jedná se o klasickou velkou katalpu? nebo to bude ta "nana" verze, co tvori kulicku, dekuji.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika