Příspěvky uživatele - 47.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Olejové čerpadlo u Dolmar ES2135, 8.9.2008
Prosím o popis funkce olej.čerpadal el. pily Dolmar ES2135. Čerpadlo je hnané pístovým pohybem táhla, pravděpodobně z excentru. Zdá se mi, že v čerpadle je pružina a možná kulička a čerpadlo nasává olej podtlakem. Zdá se mi, že řerpadlo je... celý příspěvek >
Jaká levná elektrická sekačka?, 1.8.2008
Ta levná sekačka se může uštvat v záruce zrovna tak jako 1 měsíc po záruce. Milan.
Olej do sekačky, 18.7.2008
Jaký by se měl používat olej do 4taktního motoru sekačky? Zatím jsem používal běžný minerální 15W40, ale setkal jsem se s názorem, že by měl být kvalitnější. Milan K.
Tekumesh - kolísání otáček, 5.6.2008
U sekačky s motorem Tekumesh Prisma 37 mi začaly kolísat otáčky a po krátké chvíli je úplně černá svíčka. Profoukl jsem trysky karburátoru, vyměnil svíčku, ale bez úspěchu. Mám podezření na zapalování, ale kamarád mě přesvědčuje, že je to... celý příspěvek >
Elektrická řetězová pila, 29.5.2008
Stál jsem před stejným problémem, také jsem řešil Dolmar-Narex, nakonec jsem koupil Dolmar. Ještě jsem jí nezkusil. Taky mám OleoMac 1600W a už mi nesmí do baráku. Po 2 letech občasného používání odešlo mazání, údajně zlomená hadička. Hlavní problém... celý příspěvek >
Dolmar nebo Husqvarna, 29.4.2008
Potřebuji koupit elektrickou řetěz. pilu. Zatím používám OeoMac, který má jeden konstrukční nedostatek: Během doběhu motoru nelze znovu spustit běh. V tom případě se ozve náraz kovu na kov a podle informace prodejce se ničí spojka. Rozhoduji se mezi... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika