|
Příspěvky uživatele - 174.65
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
stihl, dolmar nebo husq?, 20.11.2008 Pro 50.4: Pane Panský, to komentář opravdu nepotřebuje. Porovnávat vibrace pil na volnoběh je kravina o Adonai. |  | Sadovnická projekce, 20.9.2008 Škoda, že nereagujete na to, co píši, ale podsouváte mi něco, o čem jsem nepsal. Nejde o to, zda jsem šikovný, dokonce ani nepíši, že je potřeba se program učit několik dní, či dokonce měsíců, to jsou vaše výmysly. Ani nejde o to, že v programu sad.... celý příspěvek > |  |
|  | Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu?, 5.9.2008 Oboje stejné - 80 mm hrnek. |  | Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu?, 5.9.2008 Pro 11.107: Samozřejmě se s vámi nepřu a děkuji za vysvětlení, Nicméně mi ve vari tvrdili, že se převody neměnili, ani katalog nic o jiných průměrech řemenic nenaznačuje. Jen pro upřesnění, neříkám, že je motor honda špatný, nebo že je dvoububnovka... celý příspěvek > |  | Dolmar PS33, 4.9.2008 Radku, jsem rád, že je to někomu užitečné. Je to sice patentováno, ale bezplatně, takže stačí pouze souhlas vlastníka patentu, a ten máte ;). |  | Motor jikov, 3.9.2008 Mám ještě jeden dotaz. Dnes jsem zabrousil magneto a hřídel, takže už to sedí. Bohužel jsem si při repasi motoru označil polohu kulisy bezkontaktního zapalování, a to na místě, v jehož okolí je několik dalších rysek (4), jak jsem zjistil až při... celý příspěvek > |  | Motor jikov, 1.9.2008 Pokud jde o stahovák, tak ten jde snadno vyrobit z mosazné redukce (vodácké tvarovky) 3/4" vnější a 1/2" vnitřní závit. Vnější se našroubuje na pár otáček do setrvačníku (závit redukce a setrvačníku pasují), dovnitř se vloží dostatečně dlouhý šroub,... celý příspěvek > |  | Dolmar a Metaltec, 26.8.2008 Taktéž děkuji, i když to cítím jako Gl. ;) |  | Zaslání zboží (pily) z USA, zkušenosti?, 17.8.2008 https://www.zahrada.cz/forum/mala-mechanizace/sachs-dolmar-ps-5000-prvni-dojmy-34576/
https://www.zahrada.cz/forum/mala-mechanizace/dovoz-motorove-pily-z-usa-50824/ |  | kolik vody se vypaří za den?, 14.8.2008 Ač je to k nevíře, i jezírko se ochlazuje ze stran ;). |  |
|  | Sršně - jak na ně?, 12.8.2008 Musím říct, že raid působí bídně i na vosy. Žel biolit zrovna nikde neměli, když jsem ho nejvíc potřeboval. Použil jsem tedy raid. Večer jsem zakryl pidihnízdo igelitovou taškou a nastříkal do něj polovinu spreje. Ještě ráno všechny vosy žily. |  | Jakou hobby benzinovou pilu?, 7.8.2008 Karle, mám PS 4600 bez deko, a tuto pilu nastartuje i moje manželka, takže pokud nemáte 40 kg, zdravotní handycap a zároveň nejste naprosté kopyto, tak byste s nastartováním neměl mít problém. |  | oleo-mac 952, 3.8.2008 myslíte s fajfkou na svíčku? Asi 60,- Kč v každém servisu motorových pil. |  | místo dlažby venku cihly? nebo jiný materiál, 2.8.2008 Cihly se časem vydrolí. Pokud se vám zdá venkovní dlažba drahá, můžete zkusit použít přepálené cihly "zvonivky," které jsou určeny pro stavbu komína. Nicméně nové asi nekoupíte, jedině z bouračky. |  | renovace trávníku, 31.7.2008 Alí, vy jste nenapravitelný :D. Že raději nejdete z tanku nastřílet trochu perel sviním. |  |
 |
|
|
|