|
houbičky v trávě, 2.8.2008 Také Vás zdravím, diskutovat se vztahovačnýmim konfabulátory nemá cenu... |
 |
místo dlažby venku cihly? nebo jiný materiál, 2.8.2008 Máte naprostou pravdu, luxusní, velmi odolný materiál jsou lícovky...(metr za několik tisíc...
Paradoxně kamarádka sehnala někde za cenu odpadu!!! přířezy lícovek - formátují do dokonalého tvaru řezem z vetšího formátu. Má kolem domu naprosto... celý příspěvek > |
 |
|
 |
houbičky v trávě, 2.8.2008 Danielo, neplýtvejte energií, to čeho jsme svědky je problém spíše medicínský. |
 |
houbičky v trávě, 1.8.2008 Máte pravdu, tazatelce můžeme jenom závidět, že jí na zahradě rostou orchideje. |
 |
vretenova sekacka Bosch ASM 32F, 1.8.2008 Já jsem ke stejné Boschce přišel stejným způsobem jako Vy.:-))
Zahradu sekám klasikou a s vřetenovkou experimentuji na malé ploše :-)) |
 |
Lze zaměnit rašelina za hrabanku z lesa při výsadbě vřesovištních rostlin?, 1.8.2008 Určitě se snažte dopřát oběma rostlinám hodně rašeliny, vody a hnojiva. Osobně mám sice pocit, že azylky jsou o něco odolnější, ale je to skutečně velmi subjektivní zkušenost. |
 |
renovace trávníku, 1.8.2008 OK, ona to pane Vysloužile není totiž žádná legrace. Tato informace, pokud si dobře pamatuji bývávala dokonce v minulosti součástí příbalové informace.
Ale zamysleme se společně - glyfosfát vykazuje velmi rozdílnou efektivitu na různé rostliny -... celý příspěvek > |
 |
Lze zaměnit rašelina za hrabanku z lesa při výsadbě vřesovištních rostlin?, 31.7.2008 Já jsem vždy rozevlátý a vše dělám velké :D , určitě jste zmínil i velmi důležitý bod - zálivku, rašelinomilné rostliny povětšinou preferují i masivní zálivku.Je to u Rododendronů a borůvek nejčastější bolest - nedostatečná zálivka |
 |
Jak se zbavit mechu, 31.7.2008 čtěte pozorněji, napsal jsem teoreticky a prakticky!
Do tanku v tank! |
 |
houbičky v trávě, 31.7.2008 Musím se přiklonit k názoru Daniely.
Pokud by Vám houbičky hodně vadily, můžete drn provzdušnit a zlehčit - postupně vertikutací a následným pískováním. Samozřejmostí je odstranění "lavórů" do kterých voda stéká. |
 |
|
 |
Jak se zbavit mechu, 31.7.2008 Opět si o problematice "něco myslíte" , leč nic o ní ani teoreticky ani prakticky nevíte.
Bez dalšího komentáře. |
 |
Lze zaměnit rašelina za hrabanku z lesa při výsadbě vřesovištních rostlin?, 31.7.2008 Velice dobrý, vyčerpávající a exaktní příspevek. Každému je jasné, že okurky v pařeništi potřebují záplavu kompostu, je ale smutné, když odborníci odepřou konkrétní rostlině vhodné stanovištní podmínky.
Ono se to totiž nápadně podobá práci, navíc je... celý příspěvek > |
 |
Mám taky koťata, 31.7.2008  I já děkuji za pozdrav a OFF TOPIC připojuji fotky dvou členů zmíněné smečky. |
 |
renovace trávníku, 31.7.2008 Jste velmi laskavý a trpělivý člověk pane Vysloužile, já neumím nastavit "druhou tvář", obávám se, že postrádám Vaši trpělivost. Nemyslím však, že existuje nějaký ostrý předěl mezi lidmi co se živí rukama a těmi co pracují hlavou. Na... celý příspěvek > |
 |
renovace trávníku, 31.7.2008 Děkuji za empatii, rozesmál jste mne - dobré nápady se snažím v duchu si vizualizovat..
A jako výraz poděkování zasílám pouze Vám citaci z české moderní klasiky
Hadry Kosti Kůže ,V.Holan.
- Zdokonalili jsme tanky.
- Ale tank je v tibetštině... celý příspěvek > |
 |