Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nova pila - nelze nastartovat, 9.3.2008
Vyměňte svíčku a pokud to nepomůže, tak je to na záruku. Ještě se podívejte na sytičovou klapku karburátoru, jestli není problém s jejím uzavřením - obohacením směsi  - otvorem sání pod vzduchovým filtrem.Komprese je znatelná... celý příspěvek >
Olej do benzinu pro pilu, 9.3.2008
Stihl má olej HP, HP Super, HP Ultra, Dolmar má uvedené oleje 1:50,1:100. Výrobce je pro mě ten, kdo je napsaný na obalu, neboť více nepotřebuji zjišťovat a stejně mi to k ničemu neposlouží.
Už jsem si všiml, po otevření odkazu jsem uviděl vpravo olej Dolmar a na odkaze je Stihl, nevím co je na tom pravdy a výrobce Dolmar, ale Stihl má více olejů - dle výkonnosti, Dolmar má 1 - profi 1:50, jiný  1:100.
Je viditelná modrá jiskra? Pokud ano, tak sundejte svíčku a stříkačkou stříkněte do motoru trochu paliva, někdy jsou přilepené membrány, dle toho, jak je pila dlouho skladovaná, nebo prostředím, kde je skladovaná. Dejte svíčku zpět a zkuste... celý příspěvek >
Ano je to tak, je to hlavní problém majitelů - začátečníků, nebo nových majitelů, kteří si to neuvědomí. U známého vidí, jak pila chytne napoprvé a očekávají to stejné. Palivová soustava je po zkoušce výrobcem bez paliva. Musíte ji celou odvzdušnit... celý příspěvek >
Jak jste poznal, že uvedený olej Stihl je Dolmar? Podle prodejce, který prodává výrobky, které chce prodávat to asi doufám ne. 
V současné době je možné lehce speciální oleje pro vysokootáčkové motory zakoupit, a to ještě za nižší ceny, než to bylo dříve. Nevím, neboť jsem to nezkoušel, kolik by vydržel současný motor profi pily s olejem M6A v poměru 1:25, nebo klasický M2T v... celý příspěvek >
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 4.3.2008
Musel bych vidět, jak startujete. Některé pokusy o start pily jsem považoval za pokus o rozdělání ohně pomocí prastaré metody s lukem. Musíte napnout start. šnůru a potom tahem roztočit motor, šnůru nechat navinout - ruka se start. rukojetí se rychle... celý příspěvek >
torx klíče na Stihl, 3.3.2008
Klíč Torx má velikost 27. V obou případech se obraťte na svého prodejce, jednak Vám poradí, jaký olej používat(stejně se divím, že Vám to při prodeji neřekl, na toto jsou  prodejci Stihlu pečliví)  a klíč si u něho můžete... celý příspěvek >
Kultivátor MS 06.1 - Mountfield, 2.3.2008
Mohu porovnávat, neboť jsem kupoval Vari sestavu téměř zaráz se známým. Motor mu drží a na zahradě stroj zvládá sečení, orbu a kultivaci - rotavátorování. Vozík nemá a jednou jej musel použít a nic moc. Je velmi šikovný na práci se železem... celý příspěvek >
Vari Honda IV., 26.2.2008
Do kopců nemůžete jet s představou, že motorem musíte brzdit. Motorem si můžete pomáhat, aby vozík nejel smykem. Brzdy musíte mít v takových terénech na 110%. Já jsem vozík dělal s ohledem na to, kde budu jezdit. Je širší a má 13" kola a... celý příspěvek >
Proc nekoupit sekacku z Mountfieldu?, 26.2.2008
Já Vás nebudu přesvědčovat, ale jen uvedu, že v rodině jsme měli takový případ. Koupení nové sekačky a v záruce se pokazil pojezd. Jednalo se o sekačku v ceně kolem 20 tisíc - podobně, jak to bude asi u Vás. Oprava proběhla s menším časovým skluzem,... celý příspěvek >
3/8 nebo 0,325, 26.2.2008
Nemusíte, jen si dejte pozor, aby Vám náhodou neprodali 1,6mm -sílu vodícího článku, což má standardně Stihl. Je lépe se 2 x zeptat, než něco pokazit.  
Vari Honda IV., 26.2.2008
Nevím jak nyní, ale převodovky Vari byly vyhlášené držáky, když jsem kupoval sestavu, tak jsem byl u známého vše prohlédnout, měl Teru starou víc jak 20 let, a ta byla využívaná i na brigádách a sběru železa a jenom měnil oleje. Já doposud... celý příspěvek >
Maximální zvedací síla 3300x610 (Nxm), 25.2.2008
Máte pravdu, zapoměl jsem dělit.  
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika