|
v jakém stadiu máte melouny?, 29.7.2008 Jééé to je paráda:))) takové fotečky už chci taky-tento rok poprvé jsem je nasadila-ten déšt jim dal opravdu zabrat-opravdu bych řekla sic jsem začátečník, že pokud Vám nějaké odešly, tak se utopili-hodně vody jim opravdu nesedí.Mám ale jiný dotaz na... celý příspěvek > |
 |
Odrůda rajčete, 26.7.2008 Prosím Vás jakže se jmenují ty žluté oválné rajčátka tyčkové?děkuji moc-prosím přesný název:)) |
 |
|
 |
Celer 2, 24.7.2008 Děkuji moc, dobrá rada-vyzkouším:)))letos jsem bez mrkvičky:((ale příští rok už budu o něco chytřejší a hlavně pohnojím:))) |
 |
Rjačata - kroucení listů, 24.7.2008 Tento rok jsem poprvé nasadila rajčata 70 sazenic:)) velká rodina:)) a mám je na 3 místech na jednom jsem stříkala proti mšicím a na těch druhým nic ani nehnojila a výsledek... ty co jsem postříkala proti mšicím tak u dvou z 20ti se mi stalo, že se... celý příspěvek > |
 |
v jakém stadiu máte melouny?, 24.7.2008 No krááása!!! gratuluji to jsou melounky na další rok si udělám melounkové pole letos to bude asi jen 10-15 ale těch pidi je tam mnoho, ale myslím, že v takové zimě nedoujdou.Takže jak se tak dívám-meloun je vlastně naprosto nenáročný-tedy,... celý příspěvek > |
 |
kiwano, 24.7.2008 Prosím a odkud máte sazenice?moc děkuji |
 |
Pěstování melounů v Praze, 24.7.2008 Tak po nějakém dni vydím:))) že sklenice je blbost-ty brďo koukám, koukám a oni rostou tak rychle... dva co jsem měla větší už jsou jako 2 velké grepy a ty ostatní jsou grep:)) příští rok budu tedy opravdu chytřejší-dříve nasadit to určitě a jak... celý příspěvek > |
 |
Celer 2, 20.7.2008 Moc děkuji-už jsem chytřejší:)) letos jich mám asi 24 a je to málo:)))) takže na rok jich nasadím více-je takový hubenější, ale statný.Ještě mě napadlo když sadíte mrkvičku pokud tedy-jak to děláte aby byla dál od sebe když je v pytlíku tolik... celý příspěvek > |
 |
Celer 2, 19.7.2008 Děkuji, takže řapíkatý-ještě mě zajímá nikdo neodpověděl kolikrát za sezonu sklidíte celer?jak dlouho trvá než naroste 1 hlavinka a poní stihnete ještě další nebo ne? mě to příjde, že než to naroste tak jak má, tak bude asi po létě.Možná protože jsem... celý příspěvek > |
 |
Celer 2, 17.7.2008 Já se zeptám-kdy sklízet celer-zasadila jsem ho v květnu (poprvé)a již má pěknou korunu, ale nevím zda je dole už hotový-bude mírně vidět na povrchu? já ho pěstuji jen kvůli listu-přítel ji jedině list-miluje ho jen tak anebo ho přídávám nadrobno... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jaký druh sladkého rajčete?, 17.7.2008 Zdravím jelikož teprve prvním rokem pěstuji na zahradě rajčata venku-koupila jsem první co bylo poruce a to Sláva-Porýní:(pro mě prozatím velké zklamání jelikož jsem si neuvědomila, že je hooodně druhů rajčat a zkrátka jsem to ryskla... první sklizeň... celý příspěvek > |
 |
Odrůda rajčete, 17.7.2008 Zdravím-odpovídám na tu Slávu Porýní-jsem zahradník začátečník a letos poprvé jsem začala pěstovat rajčata-také jsem nevěděla a nekoukla na internet a nasadila Slávu Porýní a nyní jsem sklidila první kousky-a můžu říci pro mě snad nejhorší... celý příspěvek > |
 |
v jakém stadiu máte melouny?, 17.7.2008 Zdravím chtěla jsem se zeptat hodně Vás dává pod melouny tu textílii já jsem začátečník v zahrádkaření a proto mě zajímá jak ji umisťujete kořen volný a pod celý ten šlahoun-tzn.že je to asi prodyšné když prší že? jakou tedy koupit bílou nebo... celý příspěvek > |
 |
Pěstování melounů v Praze, 17.7.2008 :)) jééé to jsem se rozepsala-pardon |
 |
Pěstování melounů v Praze, 17.7.2008 Zdravím p. Novotný, takže já jsem taky Váš žák a tento rok jsem začala poprvé zasadila jsem asi 8 sazenic(mimochodem možná pro někoho rada-rostlinka za oknem rychleji naklíčí pokud pecky namočíte na 24h.do vody-třeba jako fazolku:)) z těch 8 mi... celý příspěvek > |
 |