|
Příspěvky uživatele - 130.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Abies balsamea Nana, 5.8.2009  Dobrý deň, prosím Vás o radu, v marci som zasadila jedličku NANU a pekne odrážala, ale v júli jej začalo troška uschýnať ihličie.Primerane ju polievam a stanovište má pol dňa slnko a pol dňa tieň. |  | Čo sú toto za trvalky, 30.7.2008  Prosím poradte mi s určením názvov týchto trvaliek.ďakujem |  |
|  | Acer palmatum - javor červený, 29.7.2008  Ja som Vás chcela poprosiť čo mám s tým javorom spraviť, keď mi veľmi uschýňajú listy. Je síce zasadený pri dome, ale je to chyba?Slnko svieti na neho do 12,00 hod. Mám ešte iný japonský javor zasadený pri dome, ale je v chládku celý deň a darí... celý příspěvek > |  | Javor červený, 29.7.2008  Prosím poradte mi čo mám robiť :
Na jar som si kúpila javor červený a zasadila ho na miesto, kde do 12,00 hod. svieti slniečko a potom je chládok. Asi 2 mesiace bol nádherný a potom začali mu veľmi inzenzívne schnúť listy a teraz vyzerá hrozne. Je... celý příspěvek > |  |
|
|
|