|
Příspěvky uživatele - 71.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Údržba hydrostatickej prevodovky?, 10.11.2008 U hydrostatickej prevodovky (pojazdu) sa v manuáloch (napr. ku kosačkám HONDA HRX) uvádza :
- hlavná spojka : kvapalinový typ
- odporúčaná kvapalina : Honda hydrostatická,
ale čo sa týka údržby, uvádza sa len prípadné nastavenie lanka... celý příspěvek > |  | Kosačka Honda pre americký trh, 14.10.2008 "Doporučovaná" cena (honda.com) 800 USD, reálna osciluje okolo, naša cena cca 35000,- Sk.. Rozdiel je solídny. |  |
|  | Kosačka Honda pre americký trh, 13.10.2008 Črtá sa mi možnosť dostať sa veľmi výhodne k novej "americkej" kosačke HONDA HRX217K2 HXA, ktorej zodpovedá "európska" HRX537C1 HXE.
Rozdiely pravdepodobne (skôr určite) budú "rozmerové" v skrutkách,... celý příspěvek > |  | Zábeh motorovej kosačky, 13.8.2008 Je nutný, resp.vhodný nejaký zábeh novej motorovej kosačky (napr. x-minútovým voľnobehom), alebo božno možno hneď "vyraziť do terénu"???
Prosím o pochopenie pre moju, možno "blbú" otázku, ale v motorových kosačkách som... celý příspěvek > |  | Majitelia Hondy HRX 537 VYE, prosím vyjadrite sa, 12.8.2008 O modeloch HRX537 som toho, aj na týchto fórach, prečítal hodne a som rozhodnutý ju kúpiť, ale váham medzi HXE a VYE.
Prosím predovšetkým majieľov VYE o ich konkrétne praktické skúsenosti s variátorovou prevodovkou pojazdu, a to najmä z hľadiska... celý příspěvek > |  | Variátorová vs hydrostatická prevodovka, 11.8.2008 Može mi niekto objasniť rozdiel medzi variátorovou (kosačka Honda HRX 537C1 VYEA) a hydrostatickou (kosačka Honda HRX 537C1 HXE) prevodovkou???
U obidvoch je deklarovná možnosť plynulého riadenia rýchlosti pojazdu.
Aké sú ich výhody, resp.... celý příspěvek > |  | Sekačka (kosačka) - predný vs zadný náhon, 30.7.2008 Nedávno sme s priateľom viedli "vášnivú" polemiku o výhodách resp. nevýhodách pohonu prednej či zadnej nápravy benzínových kosačiek.
Najčastejším argumentom proti prednému náhonu bolo nadľahčovanie prednej nápravy, a tým znižovanie... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|