Příspěvky uživatele - 212.215

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Farclo, 14.10.2025
Hm to koukám.  Doufám, že z dalšího roubu mi naroste Farclo. 
Pozdní odrůdy meruněk, 14.10.2025
Ten poslední měsíc ty plody spíš jen visí a čučí , to dozrání muselo proběhnout dřív, už tak do půlky září. Každopádně úspěch, kdo se ještě může letos pochlubit Farhialem?  Škoda, že Marek měl namísto Congatu záměnu, mohl něco ukázat. 
Pozdní odrůdy meruněk, 13.10.2025
Nějaký přiroubovaný Congat tu mám, snad budou příště první plod/y na porovnání.  Dušičková, pokud si mi poslal tu samou co máš, tak mi zrála velmi brzo cca s Dolankou, pár dní po ní tvoje Vlaška z Vysočiny, a za dalších pár dní Bystrická -... celý příspěvek >
Farclo, 12.10.2025 Obsahuje fotku
Congat jsem předpokládal, že ti uzraje dřív, aspoň podle tabulek zas neměl být tak pozdní?  U mě tady v meruňkách bohužel není už co fotit, už 3 týdny každý den prší nebo přerušovaně mrholí, kolem 10°C, tma, žádné slunko, takže jsem ani do... celý příspěvek >
Broskvoně 2025, 12.10.2025 Obsahuje fotku
Brzký nástup podzimu ukončil už před 3 týdny zrání peckovin, od té doby prší, mrholí, kolem 10°C, takže stav plodů doteď se od září už nijak nezměnil a postupně opadávají. Na stromě v září ještě stihly dozrát ty Guglielminy a současně Fairtime RH+55.... celý příspěvek >
Farclo, 11.10.2025
Farclo super, že ti vydržely  , asi u tebe tolik ani nepršelo.  Kdyby bylo aspoň průměrné počasí, dozrály by do lepší kvality.  Na,,Farclo" z roubu od tebe narostla nějaká jiná meruňka, mnohem ranější cca 20 dní po... celý příspěvek >
Pozdní odrůdy meruněk, 9.10.2025
Letos se sezona peckovin ukončila dříve jako vloni, počínaje Farhialem přes Fardao i pár plodů na tom nejpozdnějším Kech Psaru u mě shnilo. Dlouhodobě podprůměrných kolem 10°C, prší každý den už 3 týdny, bez slunka, k tomu docela brzo přišly mrazy... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika