Příspěvky uživatele - 212.215

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pozdní odrůdy meruněk, 13.10.2025
Nějaký přiroubovaný Congat tu mám, snad budou příště první plod/y na porovnání.  Dušičková, pokud si mi poslal tu samou co máš, tak mi zrála velmi brzo cca s Dolankou, pár dní po ní tvoje Vlaška z Vysočiny, a za dalších pár dní Bystrická -... celý příspěvek >
Farclo, 12.10.2025 Obsahuje fotku
Congat jsem předpokládal, že ti uzraje dřív, aspoň podle tabulek zas neměl být tak pozdní?  U mě tady v meruňkách bohužel není už co fotit, už 3 týdny každý den prší nebo přerušovaně mrholí, kolem 10°C, tma, žádné slunko, takže jsem ani do... celý příspěvek >
Broskvoně 2025, 12.10.2025 Obsahuje fotku
Brzký nástup podzimu ukončil už před 3 týdny zrání peckovin, od té doby prší, mrholí, kolem 10°C, takže stav plodů doteď se od září už nijak nezměnil a postupně opadávají. Na stromě v září ještě stihly dozrát ty Guglielminy a současně Fairtime RH+55.... celý příspěvek >
Farclo, 11.10.2025
Farclo super, že ti vydržely  , asi u tebe tolik ani nepršelo.  Kdyby bylo aspoň průměrné počasí, dozrály by do lepší kvality.  Na,,Farclo" z roubu od tebe narostla nějaká jiná meruňka, mnohem ranější cca 20 dní po... celý příspěvek >
Pozdní odrůdy meruněk, 9.10.2025
Letos se sezona peckovin ukončila dříve jako vloni, počínaje Farhialem přes Fardao i pár plodů na tom nejpozdnějším Kech Psaru u mě shnilo. Dlouhodobě podprůměrných kolem 10°C, prší každý den už 3 týdny, bez slunka, k tomu docela brzo přišly mrazy... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika