Příspěvky uživatele - 33.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pivoňky, 29.7.2008
V srpnu! Info je od zkušených zahradníků. Do zimy stačí zakořenit a druhým rokem opět kvetou. Bora
Římský heřmánek, 29.7.2008
Je to léčivka, jako normální heřmánek, ale dá se pěstovat řízeně ve velkém pro výkup. Více na LEROS - Léčivé rostliny Zbraslav. Bora
Dračík - Penstemon, 29.7.2008
Penstemon hartwegii hybrid Tubular Belles mi již druhým rokem překrásně kvete. Když jsem ho sázela, tak jsem si nedělala příliš velké naděje. Pršelo, byla zima, neměla jsem ani čas ani náladu. Jednotlivé sazeničky jsem dávala do země za pomoci sázecí... celý příspěvek >
lilie - hnědnutí listů, 29.7.2008
Jo, jo, fungicidy - správně. A hned z jara a několikrát (až 3x) za sezonu opakovat. Možno kombinovat s kapalným hnojivem na list a nebudete litovat. Bora.
Borovice lambertova a borovice hvězdovitá, 1.2.2007
Dobry den, Pred 7 lety jsem si domu privezl sisku pinus pinaster, klicivost byla vysoka a tomto roce 8ks dosahne veku 7let. Vyska techto drevin(7let) je od 0,6 do 2m. Jeden kus mam vysazeny na zahrade jiz tretim rokem. Pokud budete mit zajem mohu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika