|
Moxxi 🍎, 18.9.2025  Zahraničné spoločnosti stále dávajú niečo nové čo im dozrieva zasa niečo dám. |
 |
NART🍐, 18.9.2025 Ty tupec Rumusko bol náš sused bohužiaľ teraz tá časť územia patri Ukrajine. Teba nezaujímajú príspevky hľadáš malú chybu a snažíš sa niekoho pošpint a myslíš si aký si zaujímavý daj ty niečo čo sa nové dozvieme ale sú kamoši čo dokážu nájsť adresu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
NART🍐, 18.9.2025  Majú tam hruškové festivaly čo u nás nieje. |
 |
Jonagold Pagacz 🍎, 18.9.2025  Poľský pestovatelia včera zverejnili mutant odrody Jonagold volá sa Jonagold Pagacz. |
 |
NART🍐, 18.9.2025  Je to Rumunsko vo fotke je jeho meno aj koľko odrôd pestuje okrem šlach.stanice si aj sami šlachtia odrody mám tam veľa kámošov čo dávajú novinky veľa toho získali z Číny teraz budú dávať prvú úrodu tak čakám čo dajú na ich fórum. Hlavne ma zaujíma... celý příspěvek > |
 |
NART🍐, 17.9.2025  Záhradkár zo susedného štátu dal príspevok na ich fóre o tejto odrode hruška NART.Preklad bol trošku slabší. |
 |
Švestky 2025, 17.9.2025  Povidla malé info. |
 |
Meruňky 2025, 17.9.2025  Teraz som čítal príspevok pestovateľ Kovács z Maďarska má v sade 10 tisíc stromov viac druhov marhulky a broskyňe strihá hneď po obratí ešte stále strihá záhradkári sa ho pýtali dokedy sa môže strihať. Predctavil tam postrek ktorý používa po... celý příspěvek > |
 |
Meruňky 2025, 16.9.2025 Presne tak Peter ja som sa v neskorších odrodách sklamal ani jednu nenechám. |
 |
Meruňka - kruhy na plodech, 16.9.2025  Mal som šárku na marhuliach pred pár rokmi. |
 |
|
 |
Festilia Delbard 🍐, 15.9.2025  Dnes som oberal ďalšiu odrodu hrušku Festilia Delbard prvá úroda uvidím či bude chuťovo taká ako o nej píšu hrušky sú veľmi veľké. |
 |
Fred🍐, 15.9.2025  Skúšal som či už hrušky Fred idú odtrhnúť zo stromu, išli tak som ich už obral a dal do pivnice.Keď máte novú odrodu ťažko je odhadnúť, kedy ju obrať tak skúšam a píšem si dátum do fotky aby som vedel kedy oberať na budúci rok orientačne. |
 |
Meruňky 2025, 15.9.2025  Zdravím Peter aj tu keď prší a je chladno marhulky majú špatnú chuť teraz sa už je pekne postupne oberám a koštujem tieto odrody škoda že nezrejú na strome naraz aj keď teraz majú sladkosť 21Brix chuť postupne ide dolu, všetky dávam preč teraz o... celý příspěvek > |
 |
Bakteriálna spála🍐, 14.9.2025  Práve teraz dal príspevok pestovateľ hrušiek z Portugalska ako sa nekontrolovateľne šíri Bakteriálna spála na hruškách v sadoch.Sú z toho nešťastný dúfam že sa takáto choroba neviskytne aj u nás. |
 |
Meruňky 2025, 14.9.2025  Pozeral som zahraničné fóra na N.Zelande majú teraz také problémy ako mi na jar mráz -5C pri kvitnutí. Zaujímavé druhá strana sveta.Čo som veľmi rád že sledovanosť merunky 2025 je vysoká pozerá to veľmi veľa záhradkárov aj z iných záhradkárskych... celý příspěvek > |
 |