Příspěvky uživatele - 52.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 4.10.2025
Nojo letos přišel mráz o měsíc dříve, alespoň v ČB byl první podzimní mrazík v 2024 opravdu až 4. listopadu. Mně zase spálil mrazík letos keříčkové fazole. Rajčata venku už taky nemàm, ty zlikvidoval vlnovník.
Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 3.10.2025
Asi tak. Pánové, co se tu hádají a plivají na jednu, či na druhou stranu, by mohli ostatním vysvětlit, proč právě strana, kterou budou volit, povede tuto zemi k světlejším zítřkům.😀
doufám, že pokoj na tohle téma už si dáte i vy.
Zbytečná výměna názorů, hádka o suché z nosu.
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 2.10.2025
Eshop zahradnidum nabízí na celý říjen slevu na všechno osivo zeleniny a květin 10%. Samozřejmě je to určitě tah na vyprázdnění regálů s osivem se sníženou trvanlivostí, ale my pěstitelé už víme, že u spousty druhů zeleniny je klíčivost semen poměrně... celý příspěvek >
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 1.10.2025
Taky mě překvapila dosažená váha největších Rose Crush. Tou velikostí i přes 500g se řadí mezi vyloženě největší bifteky, jako je Brutus nebo Gigantomo, ačkoli producent píše o váze plodů jen 200-250g. Za + považuji i to, že plody, narozdíl od jiných... celý příspěvek >
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 1.10.2025
Semena Rose Crush jsou u nás také v prodeji, z českých zahradních eshopů je má asi nejlevněvnější eshop zahradnidum, 55,-/10sem..
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 30.9.2025
Z mé zkušenosti housenky takto znehodnotí rajčata nebo papriky žírem ve větraných sklenících koncem léta a na podzim. Není to žádná invaze housenek, většinou jde o jednotlivce, škody nejsou závratné, bývá poškozeno jen několik plodů a použití chemie... celý příspěvek >
Švestky 2025, 27.9.2025 Obsahuje fotku
Včera jsem zase něco natrhal. Ale sklizeň už se chýlí ke konci. Vítr toho dost oklepal a lesní zvěř měla v noci hody. Ráno bylo pod stromy vyluxováno.
Vlašské ořechy, 27.9.2025 Obsahuje fotku
Tak jak jste na tom letos? Ve středu pěkně foukalo, ve čtvrtek jsem lezl po kolenou a sbíral.
Ellipso UEB4702/1🍎, 27.9.2025
Dělám to stejně, přinejmenším i proto, abych si u vybraných odrůd mladých stromků zachoval na jaro, kdy je použiji jako rouby. Ono i to zapěstování stromků několik sezón trvá a u dvou, tříletého stromku nelze vytýkat nepravidelné rozložení obrostu.... celý příspěvek >
Ellipso UEB4702/1🍎, 27.9.2025
Gratuluji k takové úrodě.
Jabloň 2025, 25.9.2025
Tak foto opravdu za moc nestojí, zkuste nafotit ještě jednou a více fotek, třeba i celý stromek s plody, listy. Z jedné nezaostřené fotky plodu se nedá usuzovat, v čem je problém. Jaká je to odrůda? Na jaké podnoži? Dřevo, větve, pupeny, se zdají být... celý příspěvek >
Švestky 2025, 21.9.2025
dnes velká brigáda, natrháno 40kg a nasbírané 4 šedesátilitrové bečky.
Dotaz na keřík, 17.9.2025
Pane Josefe, jste opravdu velký znalec flóry. Sám jsem si prohlížel rostlinu na fotce a listy se mi zdály podobné broskvoňovým, mátl mě ale pilovitý okraj listů. Takže jsem to vzdal.
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika