|
Příspěvky uživatele - 136.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Počasí 2025, 21.9.2025 Venku pořád 21 C a konečně jeden komár. Už jsem si začínal myslet, že ta myxomatoza byl nějaký atentát... Blahopřeju pane Waltře, jste první o kterém vím, že měl brigádu. Vesměs všichni v okolí, kteří mi bridádníky dohazovali se však sami na svých... celý příspěvek > |  | Švestky 2025, 21.9.2025 To není pravda... Takové teploty koncem září, to se ta švestková sezona celkem pěkně završuje. Jen aby nepřišel z toho tepla hned mráz. Pobrat ty paběrky na posledních slivoních a udělat rozvárku, nebyl by problém se ucházet o řád regionální... celý příspěvek > |  |
|  | Počasí 2025, 21.9.2025 Budete je muset vzít pod křídlo pane SPCH, nevím jestli to takové opozdilé do Afriky zvládnou... |  | Broskvoně 2025, 20.9.2025 Kolik je kde aktuálně zajíců posoudit já nedovedu, už nějak nic moc nepořizuju. Jediný důvod pro podobné jednání je pouze finanční zisk a na zákazníka ti co tohle dělají z vysoka ser.u. Stejně tak jako nějaká nevyžádaná obtěžující reklama, kdy na... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 20.9.2025 Já jsem v každém případě rád, že už je letos po sklizni, ty poslední dvě jabloně a krmná řepa už nepředstavují nějaké extrémní zatížení, které by se nedalo zvládnout. Celkem se letos ta úroda podařila akorát naplánovat. Jen ty Durancie přeplodily což... celý příspěvek > |  | Broskvoně 2025, 19.9.2025 Také se mi zdá, že mnoho renomovaných prodejců-pěstitelů omezuje sortiment ve prospěch odrůd, které pěstitele nezklamou, u mnoha ovocných dřevin. I když na druhou stranu se najdou i takoví, kteří prodávají opravdu kde co a jestli se tomu všemu dá... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 19.9.2025 Kdyby těch 8 měsíců klid opravdu byl, ale pan Petr určitě žertuje. Vyhrabování listí jako prevence proti chorobám, vyhloubení přikrmovacích pásů, vytrhávání starých korábů, zůšlechtění půdy a nová výsadba. A než se nadáme, první postřiky a jede to... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 19.9.2025 Zajímavá byla informace, že za mladých let vzal pohrabáč na ředitele školy. To jsme se neučili... Otevření vyšlo před volbama, jestli to zachrání demokracii nevím. A jestli by to něco změnilo, kdyby dopis otevřeli v době Mnichova, to je otázka? |  | Slivky na destilat, 19.9.2025 Když tak sleduju trend v křížení nových odrůd, nevím jestli by nebylo lepší "křížit" odrůdy přímo v bečce... |  | Haroma, 19.9.2025 Nevím jaká bude Haroma na výrobu slivovice a pokud z ní někdo dělal jednodruhový destilát, nechám se rád poučit o všech podstatných parametrech. Z jednoho stromečku, který jsem si loni koupil mohu usoudit zatím jen to, že je mnohem citlivější... celý příspěvek > |  |
|  | Počasí 2025, 19.9.2025 Pružná páteř byla výhodná v každé době, není tomu jinak ani dnes. Zimní kabát plápolá, po směru korouhvičky, ale děcka nosí kraťásky a ne rukavičky. Jen počkejte až se nosočistoplena zeptá...! Vitamínů zelenina dost nedodá, leda otužit se hroší kůží.... celý příspěvek > |  | Švestky 2025, 19.9.2025 Dobrých 50% Durancií zničeno moniliovou hnilobou, ale lepší než ovoce stříkat savem... Neznám jinou tak plesnivějící odrůdu, snad jen jojo bez proklépávky. A stejně se pořád pěstují. Udělal jsem z durancií pár skleniček zahuštěné lízačky,... celý příspěvek > |  | Těchobuzická, 18.9.2025 Pane Petře, o barvě dužniny vám řeknu asi tolik. Ve třech lokalitách, u potoku, v sadu a ve druhém sadu mám rozházených na opylení pár stromů odrudy Stanley. Barva dužiny zeleno-žlutá, v plné zralosti až do zlatova a to po mnoho let. Oranžový nádech... celý příspěvek > |  | Slivky na destilat, 17.9.2025 Kupované durancie stojí za prd. Ne že by nebylo v okolí a na naší zahradě možno získat odkopky a nebo si doma zaštěpovat. Táta koupil durancie na myrobalánu. Velikostně nic moc a nebyly přeplozené. Nyní už jsou obě dvě po smrti a nahradily je keře... celý příspěvek > |  | Meruňky 2025, 17.9.2025 Přidávat k mědi jiné listové výživy a nebo k zatírání ran použít stromový balzám s přídavkem mědi není zase nic nového. Spíš jde o formu přípravku, aby ji rostliny dokázaly využít. Jiní stříhají a prořezávají zase v květu, každý má svoji pravdu,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|