|
Příspěvky uživatele - 4.104
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Orange Crisp 🍎 UEB06481, 9:56  Orange Crisp nyní. |  | Špičaté zelí, 9:49  špičaté zelí už začíná dělat hlávky, trošku jsem přihnojil ledkem vápenatým s cereritem a překryl větší sítí. |  |
|  | Pekingské zelí, 9:30  Pekingské zelí Parkin F1 na záhonu po raných bramborách v 640mnm už začíná dělat hlávky. Také tohle zelí mám překryté sítěmi na ochranu před škůdci. |  | Opál, 5.9.2025  Opál nahoře, Rubín dole. |  | Hmyz mi žerie úrodu, 5.9.2025  Síť, záclona, ale jen na menší tvary. Já užívám záclonu rozměru 2,8x3m z Ikey, přetáhnu opatrně přes stromek, okraje pospojuji kolíčky na prádlo nebo kolícky přichytím síť k větvičkám. U země zatížím kamenem. Oka záclony jsou 2mm. |  | Merkur, 5.9.2025  Tříletý Merkur na M9 |  | Opál, 5.9.2025  Šestiletá štíhlá vřetena Opálu na M9. |  |
|
|
|