|
Příspěvky uživatele - 52.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Admirál 🍎, 19:43 Konzumní zralost se uvádí od listopadu, ale z mé zkušenosti se, oproti jiným pozdně zimním odrůdám, dá konzumovat už teď, jak sám píšete, nijak závratně jablko kyselé není. Letos jsem konečně nějaké plody před pihovitostí uchránil, ale dost plodů... celý příspěvek > |  | Jabloň Ghiva, 19:31  Ghiva u mě letos teprve vybarvuje, vlevo v síti. Vpravo je jabloň Lucy. |  |
|  | Orion, 19:25  Tak pěkný Orion, jako máte vy, nemám, ale až na tu sazovitost letos s Orionem vcelku spokojený jsem. Kvúli focení jsem ho dnes na chvíli vybalil ze sítě, podobné, jako u zakrytých stromků Opálu po stranách. |  | Jarka, 19:15 A stačily by na klobouček pěkné plody Gala Schnitzer bez chemického ošetření?🙂 |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 4.10.2025 Nojo letos přišel mráz o měsíc dříve, alespoň v ČB byl první podzimní mrazík v 2024 opravdu až 4. listopadu. Mně zase spálil mrazík letos keříčkové fazole. Rajčata venku už taky nemàm, ty zlikvidoval vlnovník. |  | Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 3.10.2025 Asi tak. Pánové, co se tu hádají a plivají na jednu, či na druhou stranu, by mohli ostatním vysvětlit, proč právě strana, kterou budou volit, povede tuto zemi k světlejším zítřkům.😀 |  | Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 3.10.2025 doufám, že pokoj na tohle téma už si dáte i vy. |  | Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 3.10.2025 Zbytečná výměna názorů, hádka o suché z nosu. |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 2.10.2025 Eshop zahradnidum nabízí na celý říjen slevu na všechno osivo zeleniny a květin 10%. Samozřejmě je to určitě tah na vyprázdnění regálů s osivem se sníženou trvanlivostí, ale my pěstitelé už víme, že u spousty druhů zeleniny je klíčivost semen poměrně... celý příspěvek > |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 1.10.2025 Taky mě překvapila dosažená váha největších Rose Crush. Tou velikostí i přes 500g se řadí mezi vyloženě největší bifteky, jako je Brutus nebo Gigantomo, ačkoli producent píše o váze plodů jen 200-250g. Za + považuji i to, že plody, narozdíl od jiných... celý příspěvek > |  |
|  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 1.10.2025 Semena Rose Crush jsou u nás také v prodeji, z českých zahradních eshopů je má asi nejlevněvnější eshop zahradnidum, 55,-/10sem.. |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 30.9.2025 Z mé zkušenosti housenky takto znehodnotí rajčata nebo papriky žírem ve větraných sklenících koncem léta a na podzim. Není to žádná invaze housenek, většinou jde o jednotlivce, škody nejsou závratné, bývá poškozeno jen několik plodů a použití chemie... celý příspěvek > |  | Švestky 2025, 27.9.2025  Včera jsem zase něco natrhal. Ale sklizeň už se chýlí ke konci. Vítr toho dost oklepal a lesní zvěř měla v noci hody. Ráno bylo pod stromy vyluxováno. |  | Vlašské ořechy, 27.9.2025  Tak jak jste na tom letos? Ve středu pěkně foukalo, ve čtvrtek jsem lezl po kolenou a sbíral. |  | Ellipso UEB4702/1🍎, 27.9.2025 Dělám to stejně, přinejmenším i proto, abych si u vybraných odrůd mladých stromků zachoval na jaro, kdy je použiji jako rouby. Ono i to zapěstování stromků několik sezón trvá a u dvou, tříletého stromku nelze vytýkat nepravidelné rozložení obrostu.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|